Finca Bacara La Tierra Qué Nos Lleva 2019

Rypälelajikkeet

100% Monastrell

Alkoholi

14,5%

Luonnehdinta

Rubiinin punainen väri. Tuoksu on intensiivinen ja voimakas. Kypsien mustien kirsikoiden, karhunvatukoiden, mustikan sekä kuivatun luumun aromit dominoivat tuoksua. Taustalta nousee lakritsin sekä nahkan aromit mutta myös häivähdys tammikypsytyksen tuomaa paahteisuutta on aistittavissa.  Maku on täyteläinen ja intensiivinen. Pehmeät ja hienorakeiset tanniinit ovat hyvin läsnä. Viini viipyilee pitkään suussa.

Ruokasuositus

Tämä viini on aivan omiaan grillatun lihan kanssa, mutta sopii erinomaisesti myös pitkään kypsytettyjen juustojen sekä Jamónin kanssa nautiskeluun.

Viinialue

DOP Jumilla

Laatikkokoko

6 pulloa / laatikko

Muuta

Rypäleet on kerätty käsin Finca Bacaran parhailta tarhoilta. Parhaat tertut valikoidaan tähän viiniin ensi tarhalla ja sen jälkeen vielä uudestaan ennen puristusta. Viiniä on kypsytetty 12 kuukautta 225 litran tammitynnyreissä.

Hinta

15,90  ALV. 24%

Jumilla, Espanja

Finca Bacara on innovatiivinen moderni viinituottaja Jumillan alueelta Espanjan kaakkois-osasta. Jumillan alue on kuuluisa yhden lajikkeen, Monastrellin viljelystä joka toiselta nimeltä tunnetaan myös Mourvedrena. Kaikki Finca Bacaran viinit ovat 100% Monastrellia, joka tällä todella lämpimällä alueella ja karulla maaperällä tuottaakin tyypillisesti  erittäin tuhteja ja voimakkaita viinejä, jotka kaipaavaat paljon punaista lihaa seurakseen.