Beck Ink 2018

Rypälelajikkeet

10 % St. Laurent, 90% Zweigelt

Alkoholi

12,50 %

Luonnehdinta

Intensiivisen tumma viini lilan eri sävyin. Tuoksussa runsaasti kirsikkaa, tummia marjoja ja mausteisuutta kanelin ja laakerinlehden aromein. Maku on nuorekas ja äärimmäisen helposti lähestyttävä..... glugluglu

Vegaaninen viini.

Ruokasuositus

Oiva kumppani terriineille ja hartaasti haudutetuille liharuoille.

Viinialue

tarhat Golsissa ja Pamhagenissa

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Viini on käytetty terästankissa ja kypsytelty vanhoissa tammitynnyreissä vuoden ajan.

Hinta

15,30  ALV. 24%

Burgenland, Itävalta

Weingut Beck on perheomisteinen viinitila, joka on toiminut jo vuodesta 1976. Tilan tarhat, joita on kaikkiaan 15 hehtaaria,  sijaitsevat Wienin kaakkoispuolelle sijoittuvalla Burgenlandin alueen arvostetulla Parndorfin tasangolla, jossa Neusiedl-järven välitön läheisyys vaikuttaa merkittävästi ilmastoon. Määrän sijaan tila on keskittynyt korostamaan laatua ja on systemaattisesti siirtynyt viljelemään kaikki viininsä biodynaamisin periaattein. Vuodesta 2007 kaikki tilan tuotanto on ollut sertifioidusti biodynaamista. 90 % tilan tuotannosta on keskittynyt punaisiin paikallislajikeisiin kuten Zweigelt, Blaufränkisch, St.Laurent ja Pinot Noir.

Judith sai ohjat isältään tilan johtoon vuonna 2004, mutta ensimmäisen vuosikertansa hän teki jo vuonna 2001. Ennen siirtymistä perhetilan pääviinintekijäksi Judith kävi harjoittelemassa viinintekoa mm. Errazurisilla Chilessä, Braidalla Italissa sekä legendaarisella Cos d´Estournellin tilalla Bordeaux:ssa.