Judith Beck Traminer 2021

Rypälelajikkeet

10% Gelber Traminer, 90% Gewürztraminer

Alkoholi

12,00

Luonnehdinta

Erittäin aromaattinen, paljon ruusun terälehtiä ja eksoottisia hedelmiä. Maku on kuitenkin raikas ja todella moniulotteinen. Just pure fun!

Viinialue

Burgenland

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

8-10 päivän maseraatio, jonka jälkeen viini kypsyy vanhoissa tammitynnyreissä vajaan vuoden.

Hinta

22,50  ALV. 24%

Burgenland, Itävalta

Weingut Beck on perheomisteinen viinitila, joka on toiminut jo vuodesta 1976. Tilan tarhat, joita on kaikkiaan 15 hehtaaria,  sijaitsevat Wienin kaakkoispuolelle sijoittuvalla Burgenlandin alueen arvostetulla Parndorfin tasangolla, jossa Neusiedl-järven välitön läheisyys vaikuttaa merkittävästi ilmastoon. Määrän sijaan tila on keskittynyt korostamaan laatua ja on systemaattisesti siirtynyt viljelemään kaikki viininsä biodynaamisin periaattein. Vuodesta 2007 kaikki tilan tuotanto on ollut sertifioidusti biodynaamista. 90 % tilan tuotannosta on keskittynyt punaisiin paikallislajikeisiin kuten Zweigelt, Blaufränkisch, St.Laurent ja Pinot Noir.

Judith sai ohjat isältään tilan johtoon vuonna 2004, mutta ensimmäisen vuosikertansa hän teki jo vuonna 2001. Ennen siirtymistä perhetilan pääviinintekijäksi Judith kävi harjoittelemassa viinintekoa mm. Errazurisilla Chilessä, Braidalla Italissa sekä legendaarisella Cos d´Estournellin tilalla Bordeaux:ssa.