Bonnaire Brut Tradition

Rypälelajikkeet

30% Pinot Meunier, 30% Pinot Noir, 40% Chardonnay

Alkoholi

12,00 %

Luonnehdinta

Tuoksussa sitrushedelmiä, kevyttä mausteisuutta ja paahtoleipää. Maku kuiva, tasapainoisen hapokas ja mehukas.

Ruokasuositus

Aperitiiviksi tai kala- ja äyriäisruuille.

Viinialue

Cramant, Bergéres-les-Vertus ja Fossoy.

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Dosage 7 g sokeria litrassa. Kypsytys pullossa hiivasakan kanssa yli 30 kuukauden ajan.

Hinta

36,90  ALV. 24%

Champagne, Ranska

Bonnairen Samppanjatalo perustettiin vuonna 1932 Fernand Bouquemontin toimesta ja talo on edelleen perheomistuksessa. Nykyään talon johdossa on Fernandin poika Jean-Louis Bonnaire ja hänen poikansa Jean-Etienne  ja Jean-Emmanuel Bonnaire. Talo sijaitsee Cramantin Grand Cru-luokitellussa kylässä ja sen hallussa on 22 hehtaaria tarhoja, joista noin 50 % sijaitsee Cramantin alueella. Talon keskimääräinen vuosituotanto on noin 220 000 pulloa. Talon viinit perustuvat lähes puhtaasti Chardonnay-lajikkeeseen ja sijainniltaan huipputarhat takaavat rypäleiden hyvän kypsyyden ja luonteen. Viinit saavat käydä terästankeissa, jotta Blanc de Blancs- tyylin puhtaus ja mineraalisuus säilyisi kirkkaana. Talon Samppanjat ovat hienostuneita ja tasapainoisia. Bonnairen kilpailuvalttina on laatu ja kohtuullinen ja vakaa hintataso.