Vindirekt Logo

34,60  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): f0dccf9d17cf Osasto:

Kuvaus

Casa del Inca 2015

Rypälelajikkeet

Pedro Ximénez

Alkoholi

15,0

Kuvaus

Viininvalmistukseen käytetyt rypäleet on kuivatettu ulkona auringonvalossa mehun tiivistämiseksi ja sokeripitoisuuden nostamiseksi. Kypsytys on tapahtunut perinteisissä tinajas, kartionmallisissa astioissa.

Luonnehdinta

Syvä, läpinäkymätön oranssinruskea väri. Tuoksussa rusinaisuutta, hunajaa, appelsiinimarmelaadia ja mausteisuutta. Erittäin makea, hyvin täyteläinen ja runsas maku on aromeiltaan tuoksun kaltainen. Viinin hapokkuus tasapainottaa runsasta makeutta miellyttävästi.

Ruokasuositus

Nautiskeluun sellaisenaan aterian päätteeksi. Makeat suklaajälkiruuat, vaniljajäätelö.

Viinialue

Viini tulee Montilla-Morilesin viinialueelta, aivan sherryalueen läheltä.

Pullokoko

75,0

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Viini on saanut nimensä Montillassa sijaitsevan, kirjailija Inca Garcilaso de la Vegan kotitalon mukaan. Rakennus on nykyisin restauroitu ja se on historiallisesti merkittävä nähtävyys.

Hinta

34,60  ALV. 24%

Sherry, Espanja

Vuonna 2005 Jesús Barquín ja Eduardo Ojeda maistoivat Miguel Sánchez Ayalan Amontilladoa solerasta, josta ei oltu pullotettu kahteenkymmeneen vuoteen. Kyseistä soleraa ei ollut tarkoituskaan pullottaa kaupalliseen myyntiin, mutta kaverukset keräsivät ryhmän tuntemistaan viiniharrastajista, jotka rahoittivat 600 pullon erän pullottamisen. Kaikki pullot jaettiin projektiin osallistuneiden kesken. Viini nimettiin Edgar Allan Poen novellin mukaan La Bota de Amontilladoksi (alkup. The Cask of Amontillado). Samanlaisin järjestelyin pullotettiin seuraavaksi La Bota de Fino, La Bota de Pedro Ximénez ja La Bota de Manzanilla. Tällainen puuhastelu ei voinut pysyä kauaa pienen piirin harrastuksena, vaan kysynnän vuoksi seuraava erä, La Bota de Palo Cortado No. 6, vapautettiin kaupalliseen jakeluun tuottajanimellä Equipo Navazos. Samalla otettiin käyttöön juokseva numerointi, jossa jokainen pullotuserä saa oman järjestysnumeronsa. Equipo Navazosin tarkoituksena on tarjota aina mahdollisimman yksilöllisiä ja aitoja viinejä. Ne tulevat erityislaatuisen soleran erityisistä tynnyreistä ja kohtaavat mahdollisimman kevyen suodatuksen. Kaikkien sherryjen alkuperä on ilmoitettu ja pullotuspäivämääräkin on löydettävissä.

Sherryjen lisäksi Equipo Navazosin valikoimasta löytyy makea viini Montilla-Morilesista, Cavaa, brandy sekä valkoviinejä Jerezistä ja Dourosta.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Casa del Inca 2015

Rypälelajikkeet

Pedro Ximénez

Alkoholi

15,0

Kuvaus

Viininvalmistukseen käytetyt rypäleet on kuivatettu ulkona auringonvalossa mehun tiivistämiseksi ja sokeripitoisuuden nostamiseksi. Kypsytys on tapahtunut perinteisissä tinajas, kartionmallisissa astioissa.

Luonnehdinta

Syvä, läpinäkymätön oranssinruskea väri. Tuoksussa rusinaisuutta, hunajaa, appelsiinimarmelaadia ja mausteisuutta. Erittäin makea, hyvin täyteläinen ja runsas maku on aromeiltaan tuoksun kaltainen. Viinin hapokkuus tasapainottaa runsasta makeutta miellyttävästi.

Ruokasuositus

Nautiskeluun sellaisenaan aterian päätteeksi. Makeat suklaajälkiruuat, vaniljajäätelö.

Viinialue

Viini tulee Montilla-Morilesin viinialueelta, aivan sherryalueen läheltä.

Pullokoko

75,0

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Viini on saanut nimensä Montillassa sijaitsevan, kirjailija Inca Garcilaso de la Vegan kotitalon mukaan. Rakennus on nykyisin restauroitu ja se on historiallisesti merkittävä nähtävyys.

Hinta

34,60  ALV. 24%

Sherry, Espanja

Vuonna 2005 Jesús Barquín ja Eduardo Ojeda maistoivat Miguel Sánchez Ayalan Amontilladoa solerasta, josta ei oltu pullotettu kahteenkymmeneen vuoteen. Kyseistä soleraa ei ollut tarkoituskaan pullottaa kaupalliseen myyntiin, mutta kaverukset keräsivät ryhmän tuntemistaan viiniharrastajista, jotka rahoittivat 600 pullon erän pullottamisen. Kaikki pullot jaettiin projektiin osallistuneiden kesken. Viini nimettiin Edgar Allan Poen novellin mukaan La Bota de Amontilladoksi (alkup. The Cask of Amontillado). Samanlaisin järjestelyin pullotettiin seuraavaksi La Bota de Fino, La Bota de Pedro Ximénez ja La Bota de Manzanilla. Tällainen puuhastelu ei voinut pysyä kauaa pienen piirin harrastuksena, vaan kysynnän vuoksi seuraava erä, La Bota de Palo Cortado No. 6, vapautettiin kaupalliseen jakeluun tuottajanimellä Equipo Navazos. Samalla otettiin käyttöön juokseva numerointi, jossa jokainen pullotuserä saa oman järjestysnumeronsa. Equipo Navazosin tarkoituksena on tarjota aina mahdollisimman yksilöllisiä ja aitoja viinejä. Ne tulevat erityislaatuisen soleran erityisistä tynnyreistä ja kohtaavat mahdollisimman kevyen suodatuksen. Kaikkien sherryjen alkuperä on ilmoitettu ja pullotuspäivämääräkin on löydettävissä.

Sherryjen lisäksi Equipo Navazosin valikoimasta löytyy makea viini Montilla-Morilesista, Cavaa, brandy sekä valkoviinejä Jerezistä ja Dourosta.