Champagne, Ranska

David Léclapart on samppanjavalmistaja neljännessä sukupolvessa. Hänen tilansa sijaitsee Trépailin Premier Cru-kylässä Montagne de Reimsin alueella. Davidin isän kuoltua 1996 David suostui ottamaan heidän tilansa haltuunsa sillä ehdolla, että sai muuttaa koko tuotannon biodynaamiseksi. 2000-vuodesta alkaen hänellä on ollut niin Ecocert- kuin Demeter-sertifikaatti.
Davidilla on viiniviljelmiä kolme hehtaaria, mitkä hän on jakanut 20 eri palstaan puhtauden, energian, nautinnon ja ekologisuuden mukaan. Hän uskoo, että biodynaamisuuden neljä luovaa voimaa (vesi, maa, ilma ja tuli) toimivat täydellisesti hänen neljän periaatteensa kanssa ja yhdessä auttavat häntä ilmaisemaan luontoa samppanjoidensa kautta. Hänen filosofiansa jatkuu myös kellarissa minimi-intervention muodossa.
David ei  myöskään käytä reserviviinejä, jottei vuosikertojen yksilöllisyys kärsisi. Kaikki hänen samppanjansa ovat myös zero dosage.