Vindirekt Logo

125,00  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): cd169b288050-1-1-1 Osasto:

Kuvaus

Emilio Moro Malleolus Sanchomartín 2016

Rypälelajikkeet

100% Tempranillo

Alkoholi

14

Kuvaus

This vineyard has been grafted with clones from the oldest vineyards. While it is more tannic and has more acidity than the other Emilio Moro single-vineyard wine, Malleolus de Valderramiro, it is also more fragrant and refined. Fermented and aged in French oak, which results in an altogether elegant approach to this style of Ribera del Duero. Drinking Window 2021 - 2030. / Decanter

Luonnehdinta

Täyteläinen, tanniininen, mustaherukkainen, luumuinen, kirsikkainen, mausteinen, suklainen tamminen, pitkä.

Viinialue

Ribera del Duero

Lehdistö

Robert Parker 95p.

Decanter 95p.

Hinta

125,00  ALV. 24%

Ribera del Duero, Espanja

Bodegas Emilio Moron viinitalo sijaitsee Pesquera de Dueron kylässä, Ribera del Dueron viinialueen sydämessä. Emilio Moro on puhdas perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa ja talo tuottaa viininsä vain omien tarhojen rypäleistä. Tarhoja talolla on noin 70 hehtaaria ja niissä viljellään paikallista tempranillon kloonia, tinto finoa. Nykyään talon johdossa ovat veljekset José ja Javier Moro.
Emilio Moro tuottaa neljää viiniä yhteisvolyymiltaan noin 500000 pulloa vuodessa. Talon tärkein viini on nimeltään yksinkertaisesti Emilio Moro. Tämän viinin tuottamiseen tarvittavat rypäleet tulevat 10-25 vuotiaista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään käymisen jälkeen noin vuosi sekä amerikkalaisissa että ranskalaisissa tammitynnyreissä. Emilio Moro-viinin vuosituotanto on noin 300000 pulloa. Talon huokeimman viinin, Finca Resalson, rypäleet saadaan nuorimmista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään 4 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viinin tuotantomäärä on noin 165000 pulloa vuodessa. Talon huippuviini on nimeltään Malleolus (latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa viinitarhaa) ja sen tekemisessä käytetään 25-75 vuotiaiden köynnösten tuottamia rypäleitä. Malleolus saa kypsyä 18 kuukautta uusissa ranskalaisissa tynnyreissä. Malleolus-viinin vuosituotantomäärä on noin 37000 pulloa. Näiden ohella talo tuottaa myös pieniä määriä ainutlaatuisia palstaviinejä Malleolus Valderramiro ja Malleolus Sanchomartin.

Yrityksellä on espanjalainen kestävän kehityksen sertifikaatti nimeltään Wineries for Climate Protection.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Emilio Moro Malleolus Sanchomartín 2016

Rypälelajikkeet

100% Tempranillo

Alkoholi

14

Kuvaus

This vineyard has been grafted with clones from the oldest vineyards. While it is more tannic and has more acidity than the other Emilio Moro single-vineyard wine, Malleolus de Valderramiro, it is also more fragrant and refined. Fermented and aged in French oak, which results in an altogether elegant approach to this style of Ribera del Duero. Drinking Window 2021 - 2030. / Decanter

Luonnehdinta

Täyteläinen, tanniininen, mustaherukkainen, luumuinen, kirsikkainen, mausteinen, suklainen tamminen, pitkä.

Viinialue

Ribera del Duero

Lehdistö

Robert Parker 95p.

Decanter 95p.

Hinta

125,00  ALV. 24%

Ribera del Duero, Espanja

Bodegas Emilio Moron viinitalo sijaitsee Pesquera de Dueron kylässä, Ribera del Dueron viinialueen sydämessä. Emilio Moro on puhdas perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa ja talo tuottaa viininsä vain omien tarhojen rypäleistä. Tarhoja talolla on noin 70 hehtaaria ja niissä viljellään paikallista tempranillon kloonia, tinto finoa. Nykyään talon johdossa ovat veljekset José ja Javier Moro.
Emilio Moro tuottaa neljää viiniä yhteisvolyymiltaan noin 500000 pulloa vuodessa. Talon tärkein viini on nimeltään yksinkertaisesti Emilio Moro. Tämän viinin tuottamiseen tarvittavat rypäleet tulevat 10-25 vuotiaista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään käymisen jälkeen noin vuosi sekä amerikkalaisissa että ranskalaisissa tammitynnyreissä. Emilio Moro-viinin vuosituotanto on noin 300000 pulloa. Talon huokeimman viinin, Finca Resalson, rypäleet saadaan nuorimmista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään 4 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viinin tuotantomäärä on noin 165000 pulloa vuodessa. Talon huippuviini on nimeltään Malleolus (latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa viinitarhaa) ja sen tekemisessä käytetään 25-75 vuotiaiden köynnösten tuottamia rypäleitä. Malleolus saa kypsyä 18 kuukautta uusissa ranskalaisissa tynnyreissä. Malleolus-viinin vuosituotantomäärä on noin 37000 pulloa. Näiden ohella talo tuottaa myös pieniä määriä ainutlaatuisia palstaviinejä Malleolus Valderramiro ja Malleolus Sanchomartin.

Yrityksellä on espanjalainen kestävän kehityksen sertifikaatti nimeltään Wineries for Climate Protection.