Bodegas Canopy Ganadero Tinto 2019

Rypälelajikkeet

100% Garnacha

Alkoholi

14,00

Luonnehdinta

Burgundin punainen väri. Tuoksussa mustikkaa, kukkaisuutta ja maamaista rehevyyttä. Aromi on hyvin raikas , siinä on myös aistittavissa yrttimäisyyttä ja jopa metsän tuoksuja. Maultaan viini on erinomaisen raikas ja sen hapot sekä tanniinit ovat hyvässä tasapainossa. Jälkimaussa suklaisia ja mausteisia elementtejä.

 

Viinialue

P.D.O. Mentrida

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Rypäleet on kerätty Sierra de Gredosin vuoristosta 45-vuotiasta köynnöksistä. Viinikäymisesn jälkeinen kypsytys 3kk ranskalaisessa tammessa

Hinta

14,30  ALV. 24%

Mentrida, Espanja

Bodegas Canopy perustettiin vuonna 2003 kahden intohimoisen enologin toimesta. Perustajat Alfonso Chacón ja Belarmino Fernández asettivat heti alkumetreillä tavoitteen luoda viinejä joiden valmistuksessa kunnioitetaan luontoa ja raaka-ainetta loppun asti. Vuonna 2018 joukkoon liittyi Lorena Díaz.
Viinitila itsessään sijaitsee Camarenan kaupungissa DO Mentridan alueella 40km Toledosta ja 70km Madridista mutta tarhoja on Camarenan kaupungin lisäksi Sierra de Gredosin-vuoristossa jossa kasvavat vanhat Grenache köynnökset. Viininvalmistus tapahtuu mahdollisimman pienellä ihmisen sekaantumisella prosessiin. Näin ollen mitään lisäaineita tai kemikaaleja ei käytetä valmistuksen missään vaiheessa.