J.L. Chave Sélection Hermitage Rouge Farconnet 2018

Rypälelajikkeet

Syrah

Alkoholi

14,50 %

Luonnehdinta

Syvän punainen, hieman kehittynyt. Tuoksu on hieman kehittynyt, puhdas, mehevä, mausteinen; luumua, kirsikka, aavistus yrttejä ja savua, balsamicoa ja sojaa. Maku on täyteläinen, tiivis, lihaisa ja hyvähappoinen. Tanniinit ovat hyvin pehmeitä.

Ruokasuositus

Vahvoille liharuuille, voimakkaille juustoille.

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Chaven perheen päätuotteita ovat legendaariset Hermitage Rouge ja Blanc perheen omistamilta tarhoilta Hermitagen kukkulalta. Joka vuosi Jean-Louis Chave maistaa kaikki kypsyvät viinit ja päättää mitkä erät päätyvät talon Hermitage-viiniksi (Domaine). Hermitage Farconnet-viinin tuotantoon tarvittavat rypäleet on osin saatu Chaven perheen omistamien tarhojen nuoremmista köynnöksistä ja osin sopimusviljelijöiden tarhoista.

Hinta

52,00  ALV. 24%

Rhône, Ranska

Hermitagen maineikas viljelijä, Jean-Louis Chave, toimii tilansa ohella myös pienenä négociantina. Hänellä on omien Saint-Joseph-tarhojen ohella sopimuksia rhônelaisten viljelijöiden kanssa Hermitagen, Saint-Josephin, Crozes-Hermitagen ja Côtes du Rhônen alueilla. J-L Chave Sélection-tuottajanimeä kantavat viinit ovat huippulaadukkaita ja edullisempia kuin Chaven omien tarhojen viinit, joiden hinnat ovat korkeita kovan maailmanlaajuisen kysynnän takia.