J² Riesling Gau-Odernheim 2020

Rypälelajikkeet

Riesling

Alkoholi

12,00

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Rypäleet on kerätty Peterbergin parhaimmilta viinitarhoilta, Gau-Odernheimin kylän ympäristöstä. Rypäleet ovat peräisin kahdeksalta eri viinitarhalta ja niiden alkuperä, maaperä ja sijainti antavat viinille sen ainutlaatuisen luonteen. 

Maku on intensiivisen hedelmäinen mutta rakenne on raikas ja tyylikäs. Viinissä maistuu keltaiset hedelmät, suolainen mineraalisuus ja siinä on pitkä jälkimaku.

Viini on käynyt ja kypsynyt sekä terästankeissa, että tammitynnyreissä. Valmistuksessa käytetään luonnonhiivaa. 

Hinta

19,90  ALV. 24%

Rheinhessen, Saksa

Becker Landgraf viinitalon toimintaa pyörittävät aviopari Julia Becker ja Johannes Landgraf. Viinitila on kuulunut Julian suvulle jo vuodesta 1783 lähtien ja Julia otti vetovastuun vuonna 2003. Kolme vuotta myöhemmin Johannes jätti oman perheensä viinitilan johtotehtävät veljelleen ja siirtyi nykyiseen toimeensa Becker Landgrafille. Etiketeissä esiintyvä merkki J² onkin viittaus omistajien etunimiin.

J²:n filosofia on helppo kiteyttää: tinkimätön tarhatyöskentely ja mahdollisimman vähäinen manipulointi kellarissa. Becker Landgrafilla on noin kahdeksan hehtaaria viinitarhoja ja niitä hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin.