Vindirekt Logo

15,00  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): 7ZQFRP38VL46 Osasto:

Kuvaus

Josep Ventosa Cava Brut Rosé

Rypälelajikkeet

Pinot Noir, Trepat

Alkoholi

11,50

Kuvaus

Tätä Cavaa on kypsytetty pullossa 14kk

Luonnehdinta

Kauniin sipulinkuoren värinen rosee. Tuoksu on puhdas, marjaisa, aromikas ja raikas; kirsikkaa, mansikkaa. Maku on raikas, kuiva, pitkä ja  mineraalinen

Viinialue

DO Cava

Pullokoko

75

Laatikkokoko

6 pulloa / laatikko

Hinta

15,00  ALV. 24%

Catalonia, Espanja

Ventosa-Mañé:n perhe on elänyt läpi koko Cavan kehityskaaren ja tehnyt viinejä jo vuodesta 1941 lähtien. Laatu on ollut talolla prioriteettina alkupäivistä lähtien. Josep Ventosa:n viineihin käytetyt rypäleet on kerätty 25-55 vuotiaista köynnöksistä. Tarhat sijatsevat Penedèsin alueen ylätasangoilla, itä - ja eteläsuuntaan istutetuilla tarhoilla, jossa rypäleet saavat auringot parhaat tunnit käyttöönsä. Tilan kaikki prosessit tehdään luomustandardeja noudattaen mutta kaikilla viineillä ei ole vielä sertifikaattia.

Nykyisin tilaa johtavat Jan Vidalin poika ja pojanpoika, Josep Ventosa  ja Xavier Mañé

Josep Ventosa Cavat ovat Venancin oma projekti jota hän hoitaa muiden päivätöiden ohessa.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Josep Ventosa Cava Brut Rosé

Rypälelajikkeet

Pinot Noir, Trepat

Alkoholi

11,50

Kuvaus

Tätä Cavaa on kypsytetty pullossa 14kk

Luonnehdinta

Kauniin sipulinkuoren värinen rosee. Tuoksu on puhdas, marjaisa, aromikas ja raikas; kirsikkaa, mansikkaa. Maku on raikas, kuiva, pitkä ja  mineraalinen

Viinialue

DO Cava

Pullokoko

75

Laatikkokoko

6 pulloa / laatikko

Hinta

15,00  ALV. 24%

Catalonia, Espanja

Ventosa-Mañé:n perhe on elänyt läpi koko Cavan kehityskaaren ja tehnyt viinejä jo vuodesta 1941 lähtien. Laatu on ollut talolla prioriteettina alkupäivistä lähtien. Josep Ventosa:n viineihin käytetyt rypäleet on kerätty 25-55 vuotiaista köynnöksistä. Tarhat sijatsevat Penedèsin alueen ylätasangoilla, itä - ja eteläsuuntaan istutetuilla tarhoilla, jossa rypäleet saavat auringot parhaat tunnit käyttöönsä. Tilan kaikki prosessit tehdään luomustandardeja noudattaen mutta kaikilla viineillä ei ole vielä sertifikaattia.

Nykyisin tilaa johtavat Jan Vidalin poika ja pojanpoika, Josep Ventosa  ja Xavier Mañé

Josep Ventosa Cavat ovat Venancin oma projekti jota hän hoitaa muiden päivätöiden ohessa.