La Chiave Montepulciano d´Abruzzo 2017

Rypälelajikkeet

Montepulciano

Alkoholi

13,0

Luonnehdinta

Keskisyvä, kirkaan rubiini, hieman kehittynyt väri. Tuoksu on kypsän marjaisa; mansikkaa, vadelmaa, hieman mantelia, yrttejä. Maku on keskitäyteläinen, notkea, mausteinen, tasapainoinen.

Ruokasuositus

Monipuolinen yleisviini. Sopii erityisesti pitkään haudutetuille pataruoille. 

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

11,90  ALV. 24%

Off-Piste Wines, Around the world

Off-Piste Wines – Moderni ja dynaaminen brittiläisessä omistuksessa oleva viinitalo, joka tuottaa viinejä ympäri maailmaa (mm. Saksa, Australia, Uusi-Seelanti, Italia, Espanja). Tarkoituksena on tuottaa parasta hinta / laatua, mitä maailman eri alueilla on tarjota. OPW ei omista itse tarhoja, vaan etsii alueille ja rypäleille tyypillisimmät viininsä luotettujen sopimusviljelijöiden tarhoilta. OPW:n brändit tunnetaan mutkattomasta menosta - varsinkin Most Wanted -tuoteperheen markkinointi on hulvatonta ja tätä päivää. Heidän tiiminsä on kovia luita viinibisneksessä, joten he tietävät, ettei nykymenossa riitä timanttinen viinituntemus. Tarvitaan lisäksi etikettejä ja ideoita, joita asiakkaat haluavat, ja jotka saavat tykkäyksiä. Eikä lainkaan haittaa, että viinin nauttiminen on hauskaa...

OPW on erikoistunut kuluttajaystävällisiin viineihin, ja onnistunut kaappaamaan 2010-luvun lopulla isoja siivuja Iso-Britannian vähittäiskaupasta, sekä laajenee koko ajan enemmän myös vientiin. Mutkaton lähestymistapa siis toimii!