Vindirekt Logo

17,50  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): 3adc64621293 Osasto:

Kuvaus

Le Secateur 2019

Rypälelajikkeet

Shiraz

Alkoholi

14,5

Kuvaus

Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkahilloinen, vadelmainen, tumman luumuinen, kevyen suklainen, hennon mausteinen, aromikas

Vegaaninen viini.

Viinialue

2,5 hehtaarin Shiraz-tarha Barossan laaksossa ravinteikkaassa punamaassa, jossa myös rautapitoisia kalkkikivikerrostumia.

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Ensin n. puolet rypäleistä leikattiin irti köynnöksistä ja jätettiin kuivumaan aurinkoon. Näin aromit ja sokerit tiivistyivät. Sen jälkeen rypäleet kerättiin ja käymisprosessi terästankeissa alkoi. Viini kypsyi 16 kuukautta tammitynnyreissä, jonka päälle vielä 3 kuukauden pullokypsytys.

Hinta

17,50  ALV. 24%

Adelaide, Australia

Dean Hewitson tunnetaan viinintekijänä ja viinitalon omistajana, jota inspiroi erityisesti ranskalaiset, Rhônen laakson viinit ja niiden eleganssi.   Viinitalonsa Dean perusti vuonna 1996. Aikaisemmin Dean työskenteli mm. kuuluisan Petaluma-viinitalon viinintekijänä. Viinitarhoja Hewitsonin omistuksessa on noin 6,5 hehtaaria Barossa-laaksossa ja 6 hehtaaria Adelaide Hillsin alueella. Hewitsonin tuotantofilosofiana on käyttää rypäleitä mahdollisimman iäkkäistä köynnöksistä, jotka tuottavat vähemmän mutta laadukkaita rypäleitä. Vanhojen köynnösten vaikutuksen voi aistia Hewitsonin viineistä, jotka ovat tiiviitä, aromikkaita ja pitkiä maultaan. Hewitsonin punaviinit saavat kypsyä tammitynnyreissä, joista valtaosa on ranskalaisia. Uuden tammen määrä vaihtelee viinityypistä riippuen. Hewitsonin viinit ovat tyyliltään hyvin hienostuneita. Hewitson yrittää välttää liian tammisia ja uutteisia viinejä.

Hewitson pyrkii jatkuvasti myös vähentämään viinituotannon ympäristövaikutuksia. Heillä on esimerkiksi viinitilan katolla aurinkopaneeleja, jotka tuottavat enemmän sähköä kuin he itse käyttävät. Kaikki Hewitsonin pulloviinit ovat vegaanisia.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Le Secateur 2019

Rypälelajikkeet

Shiraz

Alkoholi

14,5

Kuvaus

Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkahilloinen, vadelmainen, tumman luumuinen, kevyen suklainen, hennon mausteinen, aromikas

Vegaaninen viini.

Viinialue

2,5 hehtaarin Shiraz-tarha Barossan laaksossa ravinteikkaassa punamaassa, jossa myös rautapitoisia kalkkikivikerrostumia.

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Ensin n. puolet rypäleistä leikattiin irti köynnöksistä ja jätettiin kuivumaan aurinkoon. Näin aromit ja sokerit tiivistyivät. Sen jälkeen rypäleet kerättiin ja käymisprosessi terästankeissa alkoi. Viini kypsyi 16 kuukautta tammitynnyreissä, jonka päälle vielä 3 kuukauden pullokypsytys.

Hinta

17,50  ALV. 24%

Adelaide, Australia

Dean Hewitson tunnetaan viinintekijänä ja viinitalon omistajana, jota inspiroi erityisesti ranskalaiset, Rhônen laakson viinit ja niiden eleganssi.   Viinitalonsa Dean perusti vuonna 1996. Aikaisemmin Dean työskenteli mm. kuuluisan Petaluma-viinitalon viinintekijänä. Viinitarhoja Hewitsonin omistuksessa on noin 6,5 hehtaaria Barossa-laaksossa ja 6 hehtaaria Adelaide Hillsin alueella. Hewitsonin tuotantofilosofiana on käyttää rypäleitä mahdollisimman iäkkäistä köynnöksistä, jotka tuottavat vähemmän mutta laadukkaita rypäleitä. Vanhojen köynnösten vaikutuksen voi aistia Hewitsonin viineistä, jotka ovat tiiviitä, aromikkaita ja pitkiä maultaan. Hewitsonin punaviinit saavat kypsyä tammitynnyreissä, joista valtaosa on ranskalaisia. Uuden tammen määrä vaihtelee viinityypistä riippuen. Hewitsonin viinit ovat tyyliltään hyvin hienostuneita. Hewitson yrittää välttää liian tammisia ja uutteisia viinejä.

Hewitson pyrkii jatkuvasti myös vähentämään viinituotannon ympäristövaikutuksia. Heillä on esimerkiksi viinitilan katolla aurinkopaneeleja, jotka tuottavat enemmän sähköä kuin he itse käyttävät. Kaikki Hewitsonin pulloviinit ovat vegaanisia.