Vindirekt Logo

30,99  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): 865X99O37DET-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Milan Nestarec Juicy Fruit 2018

Rypälelajikkeet

Grüner Veltliner, Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir, Welschriesling

Kuvaus

Tšekin nouseva natuviinitähti Milan Nestarec tekee värikkäitä ja villejä viinejä Moravian alueella, lähellä Slovenian ja Itävallan rajaa. Muistatko vielä sen just kolme sekkaa kestävän jenkkipurkan maun? Tämä ei ole sinne päinkään, vaikka nimi pienuusmuistoista tuleekin - hurjasti enemmän luonnetta! Ja makua.

Luonnehdinta

Hieman sumuinen, syvän keltainen väri. Raikas, trooppinen tuoksu. Kuiva, puhdas ja persoonallisen nautinnollinen maku. Jopa hieman  tanniineja pienestä (alle 10 %) kuorikontaktista. Mangoa, ananasta, keltaisia omenia, kermatoffeeta ja vaniljajäätelöä. Erittäin gluglu!

Ruokasuositus

Juureville vegeannoksille ja sieniruoille. Punalihaiselle kalalle raakana tai kypsennettynä, ja vaikka tymäkämmillä mausteilla. Myös vaalealle lihalle.

Viinialue

Moravia, Kaakkois-Tšekki

Muuta

Alueella on kasvanut Pinot-lajikkeita pitkiä aikoja. Sulassa sovussa kasvaa Hulkin kokoisia rypäleitä tuottavia moravialaisia Veltliner-köynnöksiä. Täysin luonnollinen, kädet irti -viinintekotapa, ja kypsytys noin kaksi vuotta sakkoineen suurissa tammi- ja akaasiasammioissa. Vain pieni osa (10 %) rypäleistä uuttuu kuorineen mehussa, jos sitäkään joka satovuosi. Näin viiniä ei maskeerata oranssiviinimäisellä umamisuudella.

Hinta

30,99  ALV. 24%

Moravia, Tšekki

Milan Nestarec viljelee viiniköynnöksiä kahdeksan hehtaarin alalla Hanacke Slovackon ala-alueella Moraviassa, Etelä-Tšekissä. Viinitila on melko nuori, sillä Milan Nestarec Sr. istutti ensimmäiset köynnökset vuonna 2001. Kaikki toiminta on mahdollisimman luonnollista ja viininvalmistuksessa pyritään ilmentämään luontoa puhtaimmillaan. Kaikki viinit ovat hyvin luonteikkaita ja koska ne on tehty intohimolla ja intuitiolla, kuvastavat ne valmistajiensa niin hyviä kuin huonojakin luonteenpiirteitä. Tärkeintä on ottaa viinit vastaan sellaisina kuin ne ovat ja muodostaa niistä omat mielipiteensä.

Milan Nestarecin 'constantly evolving' viinifilosofia ja -valmistusmetodit ovat tuottaneet aina todella kirjavan sarjan eri tyylisiä viinejä. Pitkään Milan keskittyi yhden lajikkeen viineihin, joissa kuorikontakti pelasi suurta roolia. Mutta nykyään meininki on hieman eri; 2018 vuosikerrasta eli White Label Vol.2 -sarjasta lähtien kaikki viinit ovat pääosin sekatarhoilta (field blend) ja kuorikontaktia käytetään max. 10% blendistä. Viinit kypsyvät n. 2-3 vuoden ajan vanhoissa paikallisissa tammitynnyreissä tai akaasia-tynnyreissä. Ei kirkastusta, ei suodatusta, ei lisättyä sulfiittia.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Milan Nestarec Juicy Fruit 2018

Rypälelajikkeet

Grüner Veltliner, Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir, Welschriesling

Kuvaus

Tšekin nouseva natuviinitähti Milan Nestarec tekee värikkäitä ja villejä viinejä Moravian alueella, lähellä Slovenian ja Itävallan rajaa. Muistatko vielä sen just kolme sekkaa kestävän jenkkipurkan maun? Tämä ei ole sinne päinkään, vaikka nimi pienuusmuistoista tuleekin - hurjasti enemmän luonnetta! Ja makua.

Luonnehdinta

Hieman sumuinen, syvän keltainen väri. Raikas, trooppinen tuoksu. Kuiva, puhdas ja persoonallisen nautinnollinen maku. Jopa hieman  tanniineja pienestä (alle 10 %) kuorikontaktista. Mangoa, ananasta, keltaisia omenia, kermatoffeeta ja vaniljajäätelöä. Erittäin gluglu!

Ruokasuositus

Juureville vegeannoksille ja sieniruoille. Punalihaiselle kalalle raakana tai kypsennettynä, ja vaikka tymäkämmillä mausteilla. Myös vaalealle lihalle.

Viinialue

Moravia, Kaakkois-Tšekki

Muuta

Alueella on kasvanut Pinot-lajikkeita pitkiä aikoja. Sulassa sovussa kasvaa Hulkin kokoisia rypäleitä tuottavia moravialaisia Veltliner-köynnöksiä. Täysin luonnollinen, kädet irti -viinintekotapa, ja kypsytys noin kaksi vuotta sakkoineen suurissa tammi- ja akaasiasammioissa. Vain pieni osa (10 %) rypäleistä uuttuu kuorineen mehussa, jos sitäkään joka satovuosi. Näin viiniä ei maskeerata oranssiviinimäisellä umamisuudella.

Hinta

30,99  ALV. 24%

Moravia, Tšekki

Milan Nestarec viljelee viiniköynnöksiä kahdeksan hehtaarin alalla Hanacke Slovackon ala-alueella Moraviassa, Etelä-Tšekissä. Viinitila on melko nuori, sillä Milan Nestarec Sr. istutti ensimmäiset köynnökset vuonna 2001. Kaikki toiminta on mahdollisimman luonnollista ja viininvalmistuksessa pyritään ilmentämään luontoa puhtaimmillaan. Kaikki viinit ovat hyvin luonteikkaita ja koska ne on tehty intohimolla ja intuitiolla, kuvastavat ne valmistajiensa niin hyviä kuin huonojakin luonteenpiirteitä. Tärkeintä on ottaa viinit vastaan sellaisina kuin ne ovat ja muodostaa niistä omat mielipiteensä.

Milan Nestarecin 'constantly evolving' viinifilosofia ja -valmistusmetodit ovat tuottaneet aina todella kirjavan sarjan eri tyylisiä viinejä. Pitkään Milan keskittyi yhden lajikkeen viineihin, joissa kuorikontakti pelasi suurta roolia. Mutta nykyään meininki on hieman eri; 2018 vuosikerrasta eli White Label Vol.2 -sarjasta lähtien kaikki viinit ovat pääosin sekatarhoilta (field blend) ja kuorikontaktia käytetään max. 10% blendistä. Viinit kypsyvät n. 2-3 vuoden ajan vanhoissa paikallisissa tammitynnyreissä tai akaasia-tynnyreissä. Ei kirkastusta, ei suodatusta, ei lisättyä sulfiittia.