Vindirekt Logo

23,90  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): UHO3RRX34X9A Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Milan Nestarec NACH Litra 2021

Rypälelajikkeet

Blauer Portugieser, Blaufränkisch, Pinot Noir

Alkoholi

11,00

Kuvaus

NACH, named after its colour (= purple in Czech).

Luonnehdinta

Marjainen, mausteinen, mehukas = todella vastustamaton janojuoma. Juran alueen herkkien punaviinien inspiroima viini.

Ruokasuositus

Leikkeleet, tuoremakkarat, sienirisotto, linturuoat, tomaattipohjaiset pastat. Sellaisenaan isoin kulauksin hyvässä seurassa.

Viinialue

Moravia, Kaakkois-Tšekki.

Pullokoko

100cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

"This vintage has softer acidity and is ready to drink sooner, which is a bit of a paradox as we stopped any carbonic / shorter maceration experiments, and the wine is as classical as can be (in my context, haha). The Nach of my dreams! Aged in stainless steel, bottled in a healthy measure of one liter."

Hinta

23,90  ALV. 24%

Moravia, Tšekki

Milan Nestarec viljelee viiniköynnöksiä kahdeksan hehtaarin alalla Hanacke Slovackon ala-alueella Moraviassa, Etelä-Tšekissä. Viinitila on melko nuori, sillä Milan Nestarec Sr. istutti ensimmäiset köynnökset vuonna 2001. Kaikki toiminta on mahdollisimman luonnollista ja viininvalmistuksessa pyritään ilmentämään luontoa puhtaimmillaan. Kaikki viinit ovat hyvin luonteikkaita ja koska ne on tehty intohimolla ja intuitiolla, kuvastavat ne valmistajiensa niin hyviä kuin huonojakin luonteenpiirteitä. Tärkeintä on ottaa viinit vastaan sellaisina kuin ne ovat ja muodostaa niistä omat mielipiteensä.

Milan Nestarecin 'constantly evolving' viinifilosofia ja -valmistusmetodit ovat tuottaneet aina todella kirjavan sarjan eri tyylisiä viinejä. Pitkään Milan keskittyi yhden lajikkeen viineihin, joissa kuorikontakti pelasi suurta roolia. Mutta nykyään meininki on hieman eri; 2018 vuosikerrasta eli White Label Vol.2 -sarjasta lähtien kaikki viinit ovat pääosin sekatarhoilta (field blend) ja kuorikontaktia käytetään max. 10% blendistä. Viinit kypsyvät n. 2-3 vuoden ajan vanhoissa paikallisissa tammitynnyreissä tai akaasia-tynnyreissä. Ei kirkastusta, ei suodatusta, ei lisättyä sulfiittia.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Milan Nestarec NACH Litra 2021

Rypälelajikkeet

Blauer Portugieser, Blaufränkisch, Pinot Noir

Alkoholi

11,00

Kuvaus

NACH, named after its colour (= purple in Czech).

Luonnehdinta

Marjainen, mausteinen, mehukas = todella vastustamaton janojuoma. Juran alueen herkkien punaviinien inspiroima viini.

Ruokasuositus

Leikkeleet, tuoremakkarat, sienirisotto, linturuoat, tomaattipohjaiset pastat. Sellaisenaan isoin kulauksin hyvässä seurassa.

Viinialue

Moravia, Kaakkois-Tšekki.

Pullokoko

100cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

"This vintage has softer acidity and is ready to drink sooner, which is a bit of a paradox as we stopped any carbonic / shorter maceration experiments, and the wine is as classical as can be (in my context, haha). The Nach of my dreams! Aged in stainless steel, bottled in a healthy measure of one liter."

Hinta

23,90  ALV. 24%

Moravia, Tšekki

Milan Nestarec viljelee viiniköynnöksiä kahdeksan hehtaarin alalla Hanacke Slovackon ala-alueella Moraviassa, Etelä-Tšekissä. Viinitila on melko nuori, sillä Milan Nestarec Sr. istutti ensimmäiset köynnökset vuonna 2001. Kaikki toiminta on mahdollisimman luonnollista ja viininvalmistuksessa pyritään ilmentämään luontoa puhtaimmillaan. Kaikki viinit ovat hyvin luonteikkaita ja koska ne on tehty intohimolla ja intuitiolla, kuvastavat ne valmistajiensa niin hyviä kuin huonojakin luonteenpiirteitä. Tärkeintä on ottaa viinit vastaan sellaisina kuin ne ovat ja muodostaa niistä omat mielipiteensä.

Milan Nestarecin 'constantly evolving' viinifilosofia ja -valmistusmetodit ovat tuottaneet aina todella kirjavan sarjan eri tyylisiä viinejä. Pitkään Milan keskittyi yhden lajikkeen viineihin, joissa kuorikontakti pelasi suurta roolia. Mutta nykyään meininki on hieman eri; 2018 vuosikerrasta eli White Label Vol.2 -sarjasta lähtien kaikki viinit ovat pääosin sekatarhoilta (field blend) ja kuorikontaktia käytetään max. 10% blendistä. Viinit kypsyvät n. 2-3 vuoden ajan vanhoissa paikallisissa tammitynnyreissä tai akaasia-tynnyreissä. Ei kirkastusta, ei suodatusta, ei lisättyä sulfiittia.