Most Wanted Gruner Veltliner 2018

Rypälelajikkeet

Grüner Veltliner

Alkoholi

11,0

Luonnehdinta

Viini on väriltään kirkas ja sitruunan keltainen. Tuoksu on puhdas ja runsaan hedelmäinen ja siinä on rypäleelle ominaista maustepippurisuutta. Maku on pirteän raikas, mineraalinen ja viipyilevä.

Vegaaninen viini

Viinialue

Viinin käytetyt rypäleet on kerätty Unkarissa sijatsevalta Pannonin viinialueelta. Pannon on yksi seitsemästä suuresta Unkarin viinialueesta ja sen se pitää sisällään neljä ala-aluetta jotka ovat  Pécs, Szekszárd, Tolna ja Villány

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

11,90  ALV. 24%

Most Wanted, Around the world

Most Wanted - No Nonsense wines! Turhat pönöttämiset pois, nauttimaan siitä! Most Wantedin viineihin etsitään parhaat rypäleet ympäri maailman, ultrahyvällä hinta-laatusuhteella. Näillä viineillä riisut viinistä kaiken turhan hifistelyn.

Most Wantedin takana on Off-Piste Wines – Moderni ja dynaaminen brittiläisessä omistuksessa oleva viinitalo, joka tuottaa viinejä ympäri maailmaa (mm.Australia, Uusi-Seelanti, Saksa, Unkari). Off Pisteellä ei ole tarhoja, vaan viinit ostetaan luotetuilta sopimusviljelijöiltä tai viinintuottajilta. OPW:n tiimin jäsenillä on kaikilla parikymmentä vuotta kokemusta UK:ssa merkittävien kauppaketjujen viiniostajina - omien sanojensa mukaan "aika vaikea löytää [viinialalta] yhtä energistä, vikkelää ja innostunutta tiimiä, kuin meillä".