Most Wanted Malbec

Rypälelajikkeet

Malbec

Alkoholi

14,0

Luonnehdinta

Intensiivinen, rubiinin punainen väri. Runsas tuoksu jossa boysenmarjaa, vadelmaa ja paahteisia kahvin aromeja. Suutuntuma on runsaan hedelmäinen, alkoholi äärimmäisen hyvässä tasapainossa ja tanniinit miellyttävän pehmeät. Aromimaailma mukailee tuoksua joskin aavistus tammea on aistittavissa häivähdyksenä vaniljaa. Jälkimaku on keskipitkä ja viipyilevä.

Ruokasuositus

Monipuolinen viini grilliruoille

Viinialue

Swartland on tämän hetken trendikkäin viinin tuotanto-alue Etelä-Afrikassa. Vuodesta 1990 se on houkutellut seikkailunhaluisimmat viinintekijät kokeilemaan viininvalmistusta ilman keinokastelua maassa jossa kastelu on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Syy tähän löytyy pitkälti vanhasta köynnöskannasta joka kestää hyvin kuivempiakin jaksoja. Punaviineissä tyypillisiä lajikkeita ovat Rhônen-laakson sekä Lounais-Ranskan lajikkeet kuten Malbec.   

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Kypsytys 4 kk sekä Ranskalaisessa että Amerikkalaisessa tammessa.

Hinta

11,90  ALV. 24%

Most Wanted, Around the world

Most Wanted - No Nonsense wines! Turhat pönöttämiset pois, nauttimaan siitä! Most Wantedin viineihin etsitään parhaat rypäleet ympäri maailman, ultrahyvällä hinta-laatusuhteella. Näillä viineillä riisut viinistä kaiken turhan hifistelyn.

Most Wantedin takana on Off-Piste Wines – Moderni ja dynaaminen brittiläisessä omistuksessa oleva viinitalo, joka tuottaa viinejä ympäri maailmaa (mm.Australia, Uusi-Seelanti, Saksa, Unkari). Off Pisteellä ei ole tarhoja, vaan viinit ostetaan luotetuilta sopimusviljelijöiltä tai viinintuottajilta. OPW:n tiimin jäsenillä on kaikilla parikymmentä vuotta kokemusta UK:ssa merkittävien kauppaketjujen viiniostajina - omien sanojensa mukaan "aika vaikea löytää [viinialalta] yhtä energistä, vikkelää ja innostunutta tiimiä, kuin meillä".