Most Wanted Regions Albariño 2022

Rypälelajikkeet

Alkoholi

12,5 %

Luonnehdinta

Tuoksu on aromaattisen raikas, valkoisia hedelmiä ja vähän kukkaisuutta. Sateista kesäkalliota! Kuiva, erittäin hapokas ja hedelmäinen maku. Albariñolle tyypillisesti greippiä ja valkoherukkaa, mutta myös jotain lämpimämpien rantojen hedelmäisyyttä, kuten mehevää mangoa tai donitsipersikoita. Herkullinen, pitkä jälkimaku.

Ruokasuositus

Runsaampi hedelmäisyys tekee MW Albariñosta todella monipuolisen ruokaviinin.

Hapokkuus tukee vaaleiden kalojen, äyriäisten ja kepeän raikkaiden kasvisruokien makumaailmaa. Mehevämpi salaatti mm. fetalla, mozzalla, hedelmillä, tai lohella. Sopii loistavasti myös tujummille mauille, kuten thaimaalaisille curryille, tacoille tai etikalla/sitruksilla pikakypsytetylle kalalle.

Viinialue

Rias Baixas Galicia on todella sateinen ja Espanjan mittakaavassa viileä alue. Rypäleissä säilyy siis raikkaus (hapokkuus).

Lehdistö

hopeamitali, International Wine Challenge 06/2022

Hinta

15,00  ALV. 24%

Off-Piste Wines, Around the world

Off-Piste Wines – Moderni ja dynaaminen brittiläisessä omistuksessa oleva viinitalo, joka tuottaa viinejä ympäri maailmaa (mm. Saksa, Australia, Uusi-Seelanti, Italia, Espanja). Tarkoituksena on tuottaa parasta hinta / laatua, mitä maailman eri alueilla on tarjota. OPW ei omista itse tarhoja, vaan etsii alueille ja rypäleille tyypillisimmät viininsä luotettujen sopimusviljelijöiden tarhoilta. OPW:n brändit tunnetaan mutkattomasta menosta - varsinkin Most Wanted -tuoteperheen markkinointi on hulvatonta ja tätä päivää. Heidän tiiminsä on kovia luita viinibisneksessä, joten he tietävät, ettei nykymenossa riitä timanttinen viinituntemus. Tarvitaan lisäksi etikettejä ja ideoita, joita asiakkaat haluavat, ja jotka saavat tykkäyksiä. Eikä lainkaan haittaa, että viinin nauttiminen on hauskaa...

OPW on erikoistunut kuluttajaystävällisiin viineihin, ja onnistunut kaappaamaan 2010-luvun lopulla isoja siivuja Iso-Britannian vähittäiskaupasta, sekä laajenee koko ajan enemmän myös vientiin. Mutkaton lähestymistapa siis toimii!