Most Wanted Shiraz 2020

Rypälelajikkeet

Shiraz

Alkoholi

13,5

Luonnehdinta

Intensiivinen, rubiinin punainen väri. Runsas tuoksu jossa boysenmarjaa, vadelmaa ja paahteisia kahvin aromeja sekä mausteisuutta. Suutuntuma on runsaan hedelmäinen ja muhkea. Tanniinit ovat miellyttävän pehmeät. Aromimaailma mukailee tuoksua joskin aavistus tammea on aistittavissa häivähdyksenä vaniljaa.

Ruokasuositus

Lampaan kare ja lammaspata, grilli-lihat, runsaat kasvispadat, todella monikäyttöinen liharuokien ystävä.

Viinialue

South Australia

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

11,98  ALV. 24%

Most Wanted, Around the world

Most Wanted - No Nonsense wines! Turhat pönöttämiset pois, nauttimaan siitä! Most Wantedin viineihin etsitään parhaat rypäleet ympäri maailman, ultrahyvällä hinta-laatusuhteella. Näillä viineillä riisut viinistä kaiken turhan hifistelyn.

Most Wantedin takana on Off-Piste Wines – Moderni ja dynaaminen brittiläisessä omistuksessa oleva viinitalo, joka tuottaa viinejä ympäri maailmaa (mm.Australia, Uusi-Seelanti, Saksa, Unkari). Off Pisteellä ei ole tarhoja, vaan viinit ostetaan luotetuilta sopimusviljelijöiltä tai viinintuottajilta. OPW:n tiimin jäsenillä on kaikilla parikymmentä vuotta kokemusta UK:ssa merkittävien kauppaketjujen viiniostajina - omien sanojensa mukaan "aika vaikea löytää [viinialalta] yhtä energistä, vikkelää ja innostunutta tiimiä, kuin meillä".