Most Wanted Shiraz 2021

Rypälelajikkeet

Shiraz

Alkoholi

14,0

Luonnehdinta

Intensiivinen punainen väri. Runsas tuoksu jossa boysenmarjaa, vadelmaa sekä mausteisuutta. Suutuntuma on runsaan hedelmäinen ja muhkea. Tanniinit ovat miellyttävän pehmeät. Mainio punaviini suomalaiseen makuun!

Ruokasuositus

Lampaan kare ja lammaspata, grillilihat. Toimii loistavasti kasvisruuille, esim. runsaat kasvispadat. Nyhtökaura, nythökalkkuna, tai nyhtöpossu. Tuliset wingsit tai nepalilainen curry. Todella monikäyttöinen ja ruokaystävällinen, mehevä aussipunkku.

Viinialue

South Australia

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

12,98  ALV. 24%

Most Wanted, Around the world

Most Wanted - No Nonsense wines! Turhat pönöttämiset pois, nauttimaan siitä! Most Wantedin viineihin etsitään parhaat rypäleet ympäri maailman, ultrahyvällä hinta-laatusuhteella. Näillä viineillä riisut viinistä kaiken turhan hifistelyn.

Most Wantedin takana on Off-Piste Wines – Moderni ja dynaaminen brittiläisessä omistuksessa oleva viinitalo, joka tuottaa viinejä ympäri maailmaa (mm.Australia, Uusi-Seelanti, Saksa, Unkari). Off Pisteellä ei ole tarhoja, vaan viinit ostetaan luotetuilta sopimusviljelijöiltä tai viinintuottajilta. OPW:n tiimin jäsenillä on kaikilla parikymmentä vuotta kokemusta UK:ssa merkittävien kauppaketjujen viiniostajina - omien sanojensa mukaan "aika vaikea löytää [viinialalta] yhtä energistä, vikkelää ja innostunutta tiimiä, kuin meillä".