Richter Mülheimer Sonnenlay Riesling Spätlese Trocken 2015

Rypälelajikkeet

Riesling

Alkoholi

11,50%

Luonnehdinta

Keskisyvä kullankeltainen väri. Tuoksu on avoin, kypsää sitrushedelmää, persikkaa, mausteisuutta. Maku on kuiva, keskitäyteläinen, raikkaan hapokas ja mehukas.

Ruokasuositus

Helppo viini yhdistää ruokien kanssa. Runsas hedelmäisyys ja tuntuva hapokkuus tekevät tästä viinistä maistuvan yhdistelmän monenlaisten annosten kanssa.

Hinta

21,90  ALV. 24%

Mosel, Saksa

Max Ferdinand Richter on vuonna 1680 perustettu perheyhtiö, joka on edelleen perheomistuksessa johtajanaan Dr. Dirk Max Ferdinand Richter (9. sukupolvi). Talolla on noin 20 hehtaaria tarhoja Keski-Moselin jyrkillä tarhoilla, kuten Erdener Treppchen, Wehlener Sonnenuhr ja Braunenberger Juffer. Talo panostaa kestävän kehityksen viljelyyn ja satoisuutta rajoitetaan laadun takaamiseksi. Rypäleet kerätään käsin ja alkoholikäyminen tehdään isoissa, vanhoissa tammitynnyreissä. 95% talon viljelmistä on Rieslingiä ja loput 5% Pinot Blancia. Nuorten viinien ohella talon kellareissa on myös kypsiä vuosikertoja, joita on säännöllisesti myynnissä. Talo edustaa perinteitä ja klassista Mosel-tyyliä.