Napa Cellars Cabernet Sauvignon 2016

Napa Cellars, California, USA

New product icon Väliaikaisesti loppu

Väliaikaisesti loppu

Rypälelajikkeet

1% Petit Verdot, 10% Merlot, 2% Malbec, 2% Syrah, 85 % Cabernet Sauvignon

Alkoholi

14,0

Luonnehdinta

Tuoksultaan kypsä ja aromaattinen viini jossa mustaherukkaa, karhunvatukkaa, paahdettua kahvia ja aavistus kukkeutta. Maku on täyteläinen ja intensiivinen. Kirsikka, karhunvatukka ja punaherukka pyörivät päällimmäisinä makuina. Jälkimaussa paahteisuutta, vaniljaa, tupakanlehteä ja seetriä. Napakat tanniinit ja loistava hapokkuu. Jälkimaku on pitkä.

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Rypäleet on kerätty käsin aamun viileinä tunteina hapokkuuden optimoimiseksi St.Helenan, Oak Knollin, Atlas Peakin ja Rutherfordin- tarhoilta. Viini on kypsytetty 20kuukautta ranskalaisessa tammessa joista 39% uusia.

Hinta

33,20  ALV. 24%

California, USA

California, USA

Napa Cellars on perustettu vuonna 1976 historiallisen maantie 29 varrelle, Oakvillen AVA-alueelle. Tilan viinintekijänä on toiminut vuodesta 2007 Joe Shirley, joka opiskeli enologiksi maailman ehkä arvostetuimmassa UC Davisin viiniyliopistossa. Hänen filosofiansa viininvalmistuksessa on minimalistinen ja luonnonläheinen. Pitkä ja voimakas tammenkäyttö ei kuulu Joen tyyliin, vaan hän pyrkii antamaan viinien kasvupaikan puhua puolestaan.  Tila on kooltaan 2,02 hehtaaria ja koostuu kolmesta eri tarhasta: Vista Montone (Pinot & Chardonnay), Main Street (Cabernet Sauvignon) ja Salvador ( Cabernet Sauvignon). Kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen periaattein ja ne ovat sertifioituja.