Vindirekt Logo

43,90  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): 227ef3e7c9f8-1 Osasto:

Kuvaus

Napa Cellars Cabernet Sauvignon 2017

Rypälelajikkeet

1% Petit Verdot, 2% Malbec, 2% Syrah, 85 % Cabernet Sauvignon, Merlot 10%

Alkoholi

14,0

Kuvaus

Tyylikäs, runsas klassikko-Cabernet USA:n legendaarisimmilta Napa Valleyn AVA-ala-alueilta. Touko-elokuussa Alkon erikoiserissä

Luonnehdinta

Tuoksultaan kypsä ja aromaattinen viini, jossa mustaherukkaa, karhunvatukkaa, paahdettua kahvia ja aavistus kukkeutta. Maku on täyteläinen ja intensiivinen. Kirsikka, karhunvatukka ja punaherukka pyörivät päällimmäisinä makuina. Jälkimaussa paahteisuutta, vaniljaa, tupakanlehteä ja seetriä. Napakat tanniinit ja loistava hapokkuus. Jälkimaku on pitkä.

Ruokasuositus

Tukeva pihvi- ja paistiviini. Grillatut, mehevät naudan- tai poronlihat, sekä riistapaistit. Tummissa kastikkeissa ja lisäkkeissä saa olla runsaasti makuja ja mausteita. Voimakasmakuiset, kovat juustot kuten comté, cheddar, mustaleima-emmental tms.

Viinialue

Cali-Cabbikselle parhaat Napa Valleyn ala-AVA:t: n. puolet rypäleistä tulee St. Helenasta; loput Oakvillesta, Rutherfordista ja pieni osa Atlas Peakin & Oak Knollin AVA:sta.

Pullokoko

75

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Rypäleet on kerätty käsin aamun viileinä tunteina hapokkuuden optimoimiseksi. Viiniä on kypsytetty 20 kuukautta ranskalaisessa tammitynnyreissä, joista n. kolmannes uusia. Runsaan mausteisen ja kahvisen makuprofiilin perusteella tynnyreissä on korkeampi paahtoaste. Uhkea, täyteläinen klassikko-Cabbis nyt, mutta kypsyy hienosti jopa 15-20 vuotta elegantimpaan suuntaan.

California, USA

California, USA

Napa Cellars on perustettu vuonna 1976 historiallisen maantie 29 varrelle, Oakvillen AVA-alueelle. Tilan viinintekijänä on toiminut vuodesta 2007 Joe Shirley, joka opiskeli enologiksi maailman ehkä arvostetuimmassa UC Davisin viiniyliopistossa. Hänen filosofiansa viininvalmistuksessa on minimalistinen ja luonnonläheinen. Pitkä ja voimakas tammenkäyttö ei kuulu Joen tyyliin, vaan hän pyrkii antamaan viinien kasvupaikan puhua puolestaan.  Tila on kooltaan 2,02 hehtaaria ja koostuu kolmesta eri tarhasta: Vista Montone (Pinot & Chardonnay), Main Street (Cabernet Sauvignon) ja Salvador ( Cabernet Sauvignon). Kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen periaattein ja ne ovat sertifioituja. 

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Napa Cellars Cabernet Sauvignon 2017

Rypälelajikkeet

1% Petit Verdot, 2% Malbec, 2% Syrah, 85 % Cabernet Sauvignon, Merlot 10%

Alkoholi

14,0

Kuvaus

Tyylikäs, runsas klassikko-Cabernet USA:n legendaarisimmilta Napa Valleyn AVA-ala-alueilta. Touko-elokuussa Alkon erikoiserissä

Luonnehdinta

Tuoksultaan kypsä ja aromaattinen viini, jossa mustaherukkaa, karhunvatukkaa, paahdettua kahvia ja aavistus kukkeutta. Maku on täyteläinen ja intensiivinen. Kirsikka, karhunvatukka ja punaherukka pyörivät päällimmäisinä makuina. Jälkimaussa paahteisuutta, vaniljaa, tupakanlehteä ja seetriä. Napakat tanniinit ja loistava hapokkuus. Jälkimaku on pitkä.

Ruokasuositus

Tukeva pihvi- ja paistiviini. Grillatut, mehevät naudan- tai poronlihat, sekä riistapaistit. Tummissa kastikkeissa ja lisäkkeissä saa olla runsaasti makuja ja mausteita. Voimakasmakuiset, kovat juustot kuten comté, cheddar, mustaleima-emmental tms.

Viinialue

Cali-Cabbikselle parhaat Napa Valleyn ala-AVA:t: n. puolet rypäleistä tulee St. Helenasta; loput Oakvillesta, Rutherfordista ja pieni osa Atlas Peakin & Oak Knollin AVA:sta.

Pullokoko

75

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Rypäleet on kerätty käsin aamun viileinä tunteina hapokkuuden optimoimiseksi. Viiniä on kypsytetty 20 kuukautta ranskalaisessa tammitynnyreissä, joista n. kolmannes uusia. Runsaan mausteisen ja kahvisen makuprofiilin perusteella tynnyreissä on korkeampi paahtoaste. Uhkea, täyteläinen klassikko-Cabbis nyt, mutta kypsyy hienosti jopa 15-20 vuotta elegantimpaan suuntaan.

California, USA

California, USA

Napa Cellars on perustettu vuonna 1976 historiallisen maantie 29 varrelle, Oakvillen AVA-alueelle. Tilan viinintekijänä on toiminut vuodesta 2007 Joe Shirley, joka opiskeli enologiksi maailman ehkä arvostetuimmassa UC Davisin viiniyliopistossa. Hänen filosofiansa viininvalmistuksessa on minimalistinen ja luonnonläheinen. Pitkä ja voimakas tammenkäyttö ei kuulu Joen tyyliin, vaan hän pyrkii antamaan viinien kasvupaikan puhua puolestaan.  Tila on kooltaan 2,02 hehtaaria ja koostuu kolmesta eri tarhasta: Vista Montone (Pinot & Chardonnay), Main Street (Cabernet Sauvignon) ja Salvador ( Cabernet Sauvignon). Kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen periaattein ja ne ovat sertifioituja.