Napa Cellars Chardonnay 2016

Rypälelajikkeet

Chardonnay

Alkoholi

14,0

Luonnehdinta

Runsaan aromaattinen viini jonka tuoksussa persikkaa, omenaa ja paahdettua leipää. Maku on hedelmäinen, hapokas ja tasapainoisen kermainen. 

Viinialue

Rypäleet tähän viinin on valikoitu Napa Valleyn ja Oak Knollin tarhoilta. San Franciscon ja Marin Bayn sumun läheisyys kehittää viileämmän ilmaston jossa Chardonnay viihtyy erinomaisesti. Meren läheisyys mahdollistaa myös pidemmän kasvukauden joka auttaa rypäleitä kehittämään hedelmäisyyttä ja hapokkuutta.

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Muuta

Viini on kypsynyt 7kk ranskalaisessa tammessa joista 35% uusia

Hinta

25,90  ALV. 24%

California, USA

California, USA

Napa Cellars on perustettu vuonna 1976 historiallisen maantie 29 varrelle, Oakvillen AVA-alueelle. Tilan viinintekijänä on toiminut vuodesta 2007 Joe Shirley, joka opiskeli enologiksi maailman ehkä arvostetuimmassa UC Davisin viiniyliopistossa. Hänen filosofiansa viininvalmistuksessa on minimalistinen ja luonnonläheinen. Pitkä ja voimakas tammenkäyttö ei kuulu Joen tyyliin, vaan hän pyrkii antamaan viinien kasvupaikan puhua puolestaan.  Tila on kooltaan 2,02 hehtaaria ja koostuu kolmesta eri tarhasta: Vista Montone (Pinot & Chardonnay), Main Street (Cabernet Sauvignon) ja Salvador ( Cabernet Sauvignon). Kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen periaattein ja ne ovat sertifioituja.