Vindirekt Logo

17,10  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): CI4H675D37MA Osasto:

Kuvaus

Emilio Moro Polvorete 2022

Rypälelajikkeet

Godello

Alkoholi

13,50 %

Kuvaus

Emilio Moro on yksi Ribera del Dueron tunnetuimpia punaviinin tuottajia. Tahtotila laajentaa valikoimaa valkoisen viinin puolelle on ollut jo pidemmän aikaa kova, mutta Ribera de Duero ei ole otollisin paikka valkoviinin valmistukseen. Näin ollen katse kääntyi Bierzon suuntaan. Vuonna 2013 talo teki ensimmäisen kokeilunsa Godello-lajikkeen kanssa ja vuonna 2017 viljelyn alla oli jo 60 hehtaaria.

Luonnehdinta

Kuiva, raikas ja mineraalinen viini. Tuoksu on täynnä sitruunaa, persikkaa, trooppisia hedelmiä ja hentoa yrttisyyttä. Tasapainoiset hapot ja keskitäyteläinen rakenne. Elegantti viini, jossa on pitkä jälkimaku.

Ruokasuositus

Merenelävät, lohi, sushi, vaaleat liharuuat.

Viinialue

Bierzo

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

17,10  ALV. 24%

Ribera del Duero, Espanja

Bodegas Emilio Moron viinitalo sijaitsee Pesquera de Dueron kylässä, Ribera del Dueron viinialueen sydämessä. Emilio Moro on puhdas perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa ja talo tuottaa viininsä vain omien tarhojen rypäleistä. Tarhoja talolla on noin 70 hehtaaria ja niissä viljellään paikallista tempranillon kloonia, tinto finoa. Nykyään talon johdossa ovat veljekset José ja Javier Moro.
Emilio Moro tuottaa neljää viiniä yhteisvolyymiltaan noin 500000 pulloa vuodessa. Talon tärkein viini on nimeltään yksinkertaisesti Emilio Moro. Tämän viinin tuottamiseen tarvittavat rypäleet tulevat 10-25 vuotiaista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään käymisen jälkeen noin vuosi sekä amerikkalaisissa että ranskalaisissa tammitynnyreissä. Emilio Moro-viinin vuosituotanto on noin 300000 pulloa. Talon huokeimman viinin, Finca Resalson, rypäleet saadaan nuorimmista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään 4 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viinin tuotantomäärä on noin 165000 pulloa vuodessa. Talon huippuviini on nimeltään Malleolus (latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa viinitarhaa) ja sen tekemisessä käytetään 25-75 vuotiaiden köynnösten tuottamia rypäleitä. Malleolus saa kypsyä 18 kuukautta uusissa ranskalaisissa tynnyreissä. Malleolus-viinin vuosituotantomäärä on noin 37000 pulloa. Näiden ohella talo tuottaa myös pieniä määriä ainutlaatuisia palstaviinejä Malleolus Valderramiro ja Malleolus Sanchomartin.

Yrityksellä on espanjalainen kestävän kehityksen sertifikaatti nimeltään Wineries for Climate Protection.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Emilio Moro Polvorete 2022

Rypälelajikkeet

Godello

Alkoholi

13,50 %

Kuvaus

Emilio Moro on yksi Ribera del Dueron tunnetuimpia punaviinin tuottajia. Tahtotila laajentaa valikoimaa valkoisen viinin puolelle on ollut jo pidemmän aikaa kova, mutta Ribera de Duero ei ole otollisin paikka valkoviinin valmistukseen. Näin ollen katse kääntyi Bierzon suuntaan. Vuonna 2013 talo teki ensimmäisen kokeilunsa Godello-lajikkeen kanssa ja vuonna 2017 viljelyn alla oli jo 60 hehtaaria.

Luonnehdinta

Kuiva, raikas ja mineraalinen viini. Tuoksu on täynnä sitruunaa, persikkaa, trooppisia hedelmiä ja hentoa yrttisyyttä. Tasapainoiset hapot ja keskitäyteläinen rakenne. Elegantti viini, jossa on pitkä jälkimaku.

Ruokasuositus

Merenelävät, lohi, sushi, vaaleat liharuuat.

Viinialue

Bierzo

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

17,10  ALV. 24%

Ribera del Duero, Espanja

Bodegas Emilio Moron viinitalo sijaitsee Pesquera de Dueron kylässä, Ribera del Dueron viinialueen sydämessä. Emilio Moro on puhdas perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa ja talo tuottaa viininsä vain omien tarhojen rypäleistä. Tarhoja talolla on noin 70 hehtaaria ja niissä viljellään paikallista tempranillon kloonia, tinto finoa. Nykyään talon johdossa ovat veljekset José ja Javier Moro.
Emilio Moro tuottaa neljää viiniä yhteisvolyymiltaan noin 500000 pulloa vuodessa. Talon tärkein viini on nimeltään yksinkertaisesti Emilio Moro. Tämän viinin tuottamiseen tarvittavat rypäleet tulevat 10-25 vuotiaista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään käymisen jälkeen noin vuosi sekä amerikkalaisissa että ranskalaisissa tammitynnyreissä. Emilio Moro-viinin vuosituotanto on noin 300000 pulloa. Talon huokeimman viinin, Finca Resalson, rypäleet saadaan nuorimmista köynnöksistä ja viiniä kypsytetään 4 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Viinin tuotantomäärä on noin 165000 pulloa vuodessa. Talon huippuviini on nimeltään Malleolus (latinankielisestä sanasta, joka tarkoittaa viinitarhaa) ja sen tekemisessä käytetään 25-75 vuotiaiden köynnösten tuottamia rypäleitä. Malleolus saa kypsyä 18 kuukautta uusissa ranskalaisissa tynnyreissä. Malleolus-viinin vuosituotantomäärä on noin 37000 pulloa. Näiden ohella talo tuottaa myös pieniä määriä ainutlaatuisia palstaviinejä Malleolus Valderramiro ja Malleolus Sanchomartin.

Yrityksellä on espanjalainen kestävän kehityksen sertifikaatti nimeltään Wineries for Climate Protection.