Posseri Müller Thurgau ‘Quaron’ 2019

Rypälelajikkeet

Müller-Thurgau

Alkoholi

12,50

Luonnehdinta

Elegantti ja hienostunut tuoksu. Paljon valkoisia kukkia, persikkaa sekä limeä. Maku on kuiva ja elegantti.

Ruokasuositus

Kevyet kala-annokset, kesäiset salaatit ja parsa-annokset ja Bianco pizzat. Täsmä suositus: gnocchit vihreällä yrttipestolla ja pecorinojuustolla.

Viinialue

IGT Vigneti delle Dolomiti. Rypäleet on kerätty yhdeltä 2,5ha kokoiselta palstalta. Tämä lounaaseen viettävä palsta sijaitsee 550m korkeudella.

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Viini on kypsynyt 7kk ajan terästankeissa.

Hinta

18,40  ALV. 24%

Alto Adige, Italia

Borgo dei Posserin viinitila sijaitsee Trentinon alueella Italian koillisosien jylhissä vuoristomaisemissa. Talolla on yhteensä 21 hehtaaria viinitarhoja levittyen Trentinon sekä Alto-Adigen alueille. Borgo dei Posseri on perustettu vuonna 1999 Martin Mainentin toimesta, joka palasi Milanon metropolin kiireistä elämää takaisin kotoseudulleen Trentinoon. Tällä hetkellä Martin sekä hänen ystävänsä Maria Marangoni (enologi) vastaavaat talon tuotannosta.

Viinitarhoilla työskennellään mahdollisimman luonnonmukaisesti ja keskitytään yksittäisten viinipalstojen viljelyyn ja näiden palstojen ominaispiirteiden esiin tuomiseen. Borgo dei Posseri on valinnut tiekseen keskittyä ainoastaan kansainvälisiin lajikkeisiin: Pinot Noir, Chardonnay, Müller-Thurgau, Merlot ja Sauvignon Blanc. Tyyliltään talon viinit ovat puhdaspiirteisiä ja elegantteja 'vuoristo-viinejä'.