Vindirekt Logo

55,00  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): 330808b0cf10 Osasto:

Kuvaus

Remelluri “La Granja” Gran Reserva 2012

Rypälelajikkeet

5 % Garnacha, 5 % Graciano, 90 % Tempranillo

Alkoholi

14,00 %

Kuvaus

Sadonkorjuu käsin ja käyminen luonnon hiivoilla. Kypsytys 27-29 kuukautta erikokoisissa tammitynnyreissä.

Ruokasuositus

Punainen liha, riista, kypsät juustot.

Viinialue

Rioja Alavesassa, Labastidan kylässä neljältä tarhalta: Doroño, Villaescusa, San Esteban, Cascajo, San Cristóbal.

Lehdistö

96/100p James Suckling: The DNA of Remelluri is here. Wild mountain herb character, structured and firm, these tannins are succulent and deeply expressive. Powerful and assertive red plums, wild cherries and roasting herbs with the oak sitting well. Power and balance. Try from 2021.

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

55,00  ALV. 24%

Rioja, Espanja

Remellurin tila sijaitsee Labastidan kylän lähellä Rioja Alavesan viinialueella. Tilan koko on noin 105 hehtaaria ja sen vuosituotanto on noin 500 000 pulloa. Tilan omistaa Rodriquezin perhe, ja sen ensimmäiset viinit tuotettiin vuonna 1971. Nykyinen johtaja on  maineikas viinintekijä Telmo Rodriquez.

Remelluri  tunnetaan ensimmäisenä tilana Riojan viinialueella, joka alkoi tuottaa viininsä 100-prosenttisesti omien tarhojen rypäleistä. Remellurin tila sijaitsee varsin korkealla (500-800 m) merenpinnasta, jonka ansiosta Remellurin viineissä on raikas hapokkuus ja elegantti luonne. Remellurin tilalla viljellään pääosin tempranilloa mutta myös pieniä määriä mazueloa ja gracianoa. Remellurin erikoisuus on hyvin rajallisen tuotannon valkoviini, Remelluri Blanco, jota mm. Robert Parkerin toimesta on kutsuttu Espanjan parhaaksi valkoviiniksi. Talon uutuus on Lindes de Remelluri-punaviini, jonka rypäleet tulevat osittain sopimusviljelijöiltä Remellurin tilan läheisyydestä. Talo on siirtynyt vuonna 2010 luomutuotantoon.

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Remelluri “La Granja” Gran Reserva 2012

Rypälelajikkeet

5 % Garnacha, 5 % Graciano, 90 % Tempranillo

Alkoholi

14,00 %

Kuvaus

Sadonkorjuu käsin ja käyminen luonnon hiivoilla. Kypsytys 27-29 kuukautta erikokoisissa tammitynnyreissä.

Ruokasuositus

Punainen liha, riista, kypsät juustot.

Viinialue

Rioja Alavesassa, Labastidan kylässä neljältä tarhalta: Doroño, Villaescusa, San Esteban, Cascajo, San Cristóbal.

Lehdistö

96/100p James Suckling: The DNA of Remelluri is here. Wild mountain herb character, structured and firm, these tannins are succulent and deeply expressive. Powerful and assertive red plums, wild cherries and roasting herbs with the oak sitting well. Power and balance. Try from 2021.

Pullokoko

75 cl

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Hinta

55,00  ALV. 24%

Rioja, Espanja

Remellurin tila sijaitsee Labastidan kylän lähellä Rioja Alavesan viinialueella. Tilan koko on noin 105 hehtaaria ja sen vuosituotanto on noin 500 000 pulloa. Tilan omistaa Rodriquezin perhe, ja sen ensimmäiset viinit tuotettiin vuonna 1971. Nykyinen johtaja on  maineikas viinintekijä Telmo Rodriquez.

Remelluri  tunnetaan ensimmäisenä tilana Riojan viinialueella, joka alkoi tuottaa viininsä 100-prosenttisesti omien tarhojen rypäleistä. Remellurin tila sijaitsee varsin korkealla (500-800 m) merenpinnasta, jonka ansiosta Remellurin viineissä on raikas hapokkuus ja elegantti luonne. Remellurin tilalla viljellään pääosin tempranilloa mutta myös pieniä määriä mazueloa ja gracianoa. Remellurin erikoisuus on hyvin rajallisen tuotannon valkoviini, Remelluri Blanco, jota mm. Robert Parkerin toimesta on kutsuttu Espanjan parhaaksi valkoviiniksi. Talon uutuus on Lindes de Remelluri-punaviini, jonka rypäleet tulevat osittain sopimusviljelijöiltä Remellurin tilan läheisyydestä. Talo on siirtynyt vuonna 2010 luomutuotantoon.