Vindirekt Logo

22,90  ALV. 24%

plo  
Tuotetunnus (SKU): 2a4117cdd0af Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Taganan Tinto 2018

Rypälelajikkeet

Listan Gaucho, Listan Negro, Malvasia Negro + other local varieties

Alkoholi

12,0

Kuvaus

Taganan on vanha paikallinen nimitys Teneriffan koillisosissa sijaitsevalle alueelle. Tällä alueella viinitarhat kasvavat villisti jyrkillä rinteillä vulkaanisella maaperällä, aivan Atlantin läheisyydessä lähes 300 metrin korkeudella. Tarhat ovat todella vanhoja (50 - 200v) ja niillä kasvaa paikallisia lajikkeita sekaisin istutettuna. Kaikki työ on tehtävä käsin, koska maasto on todella haastava. Envinate viljelee Tagananin alueella yhdessä 15 eri pienviljelijän kanssa.

Luonnehdinta

Kirkkaan rubiinin punainen väri. Tuoksu on mausteinen ja mineraalinen: paljon punaisia marjoja, kukkaisuutta ja mustapippuria. Maku on keskitäyteläinen ja intensiivisen mehukas. "Mix of Etna+Burgundy+Piemonte"

Ruokasuositus

Pulpo tomaattisessa kastikkeessa, possun kylki ja coleslaw, sienirisotto, Boudin noir, ankanrinta punaisella Mojolla, riista.

Viinialue

Tenerife

Lehdistö

 95/100p Robert Parker

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Jokainen palsta vinifioidaan erikseen, 30% rankoineen. Viinit käyvät villihiivoilla ja malolaktisen käymisen jälkeen viinit kypsyvät neutraaleissa tammitynnyreissä 8kk ajan ilman 'racking'.

Hinta

22,90  ALV. 24%

Canary Islands, Espanja

Envínate on vapaasti käännettynä kehotus viiniytyä (Wine Yourself). Yrityksen perusti neljä ystävää, jotka tapasivat enologian opinnoissa Alicantessa vuonna 2005. Valmistuessaan he perustivat konsultointifirman, josta muodostui Envínate, jolla on tarhoja Ribeira Sacrassa (Alfonso Torrente), Kanariansaarilla (Roberto Santana), ja Laura Ramoksen ja José Martínezin projektit Extremadurassa ja Almansassa. Kollektiivin pyrkimys on tehdä erittäin puhtaita ja autenttisia viinejä, jotka ilmentävät alkuperäänsä. Tarhoilla ei käytetä kemikaaleja, sato korjataan käsin, rypäleet murskataan jalan, viinit käyvät villihiivoilla, kypsyvät vanhoissa tammitynnyreissä ja sulfiitteja lisätään ainoastaan tarpeen mukaan pullotuksessa. 

Envinate on raikas tuulahdus Espanjan viinispektriin. Tuotanto on melko pientä ja maine on kiirinyt maailmalle, joten saatavuudet ovat todella pieniä. Tenerife, Ribeira Sacra tai Almansa, Envinaten viinit ovat aina maistamisen arvoisia ja tuovat hymyn huulille.

 

Viinien
maahantuoja

Nauti kohtuudella logo

Taganan Tinto 2018

Rypälelajikkeet

Listan Gaucho, Listan Negro, Malvasia Negro + other local varieties

Alkoholi

12,0

Kuvaus

Taganan on vanha paikallinen nimitys Teneriffan koillisosissa sijaitsevalle alueelle. Tällä alueella viinitarhat kasvavat villisti jyrkillä rinteillä vulkaanisella maaperällä, aivan Atlantin läheisyydessä lähes 300 metrin korkeudella. Tarhat ovat todella vanhoja (50 - 200v) ja niillä kasvaa paikallisia lajikkeita sekaisin istutettuna. Kaikki työ on tehtävä käsin, koska maasto on todella haastava. Envinate viljelee Tagananin alueella yhdessä 15 eri pienviljelijän kanssa.

Luonnehdinta

Kirkkaan rubiinin punainen väri. Tuoksu on mausteinen ja mineraalinen: paljon punaisia marjoja, kukkaisuutta ja mustapippuria. Maku on keskitäyteläinen ja intensiivisen mehukas. "Mix of Etna+Burgundy+Piemonte"

Ruokasuositus

Pulpo tomaattisessa kastikkeessa, possun kylki ja coleslaw, sienirisotto, Boudin noir, ankanrinta punaisella Mojolla, riista.

Viinialue

Tenerife

Lehdistö

 95/100p Robert Parker

Laatikkokoko

6 kpl/laatikko

Muuta

Jokainen palsta vinifioidaan erikseen, 30% rankoineen. Viinit käyvät villihiivoilla ja malolaktisen käymisen jälkeen viinit kypsyvät neutraaleissa tammitynnyreissä 8kk ajan ilman 'racking'.

Hinta

22,90  ALV. 24%

Canary Islands, Espanja

Envínate on vapaasti käännettynä kehotus viiniytyä (Wine Yourself). Yrityksen perusti neljä ystävää, jotka tapasivat enologian opinnoissa Alicantessa vuonna 2005. Valmistuessaan he perustivat konsultointifirman, josta muodostui Envínate, jolla on tarhoja Ribeira Sacrassa (Alfonso Torrente), Kanariansaarilla (Roberto Santana), ja Laura Ramoksen ja José Martínezin projektit Extremadurassa ja Almansassa. Kollektiivin pyrkimys on tehdä erittäin puhtaita ja autenttisia viinejä, jotka ilmentävät alkuperäänsä. Tarhoilla ei käytetä kemikaaleja, sato korjataan käsin, rypäleet murskataan jalan, viinit käyvät villihiivoilla, kypsyvät vanhoissa tammitynnyreissä ja sulfiitteja lisätään ainoastaan tarpeen mukaan pullotuksessa. 

Envinate on raikas tuulahdus Espanjan viinispektriin. Tuotanto on melko pientä ja maine on kiirinyt maailmalle, joten saatavuudet ovat todella pieniä. Tenerife, Ribeira Sacra tai Almansa, Envinaten viinit ovat aina maistamisen arvoisia ja tuovat hymyn huulille.