The Wanderer Malbec 2021

Rypälelajikkeet

100% Malbec

Alkoholi

13%

Luonnehdinta

The Wanderer on Off-Piste Winesin uusi ainutlaatuinen punaviini Argentiinan San Juanista. Se on tehty korkealla San Juanin laaksossa erityisen pitkään auringossa kypsyneistä Malbec-rypäleistä. Tumman ja täyteläisen marjaisuuden lisäksi tässä runsaassa viinissä maistuu tammikypsytyksen tuoma vaniljaisuus ja mausteisuus.

Ruokasuositus

Täydellinen pari grilliruuan kanssa nautittavaksi.

Viinialue

San Juan, Argentiina

Pullokoko

75

Laatikkokoko

6

EAN-koodi

5060152097773

DUN-koodi

5060152097780

Muuta

Näyttävä pullo on kuvioitu kultamaalilla, jossa on aitoa kultaa seassa. Se on upea katseenvangitsija illallisella tai lahjaksi.

Hinta

16,99  ALV. 24%

Off-Piste Wines, Around the world

Off-Piste Wines – Moderni ja dynaaminen brittiläisessä omistuksessa oleva viinitalo, joka tuottaa viinejä ympäri maailmaa (mm. Saksa, Australia, Uusi-Seelanti, Italia, Espanja). Tarkoituksena on tuottaa parasta hinta / laatua, mitä maailman eri alueilla on tarjota. OPW ei omista itse tarhoja, vaan etsii alueille ja rypäleille tyypillisimmät viininsä luotettujen sopimusviljelijöiden tarhoilta. OPW:n brändit tunnetaan mutkattomasta menosta - varsinkin Most Wanted -tuoteperheen markkinointi on hulvatonta ja tätä päivää. Heidän tiiminsä on kovia luita viinibisneksessä, joten he tietävät, ettei nykymenossa riitä timanttinen viinituntemus. Tarvitaan lisäksi etikettejä ja ideoita, joita asiakkaat haluavat, ja jotka saavat tykkäyksiä. Eikä lainkaan haittaa, että viinin nauttiminen on hauskaa...

OPW on erikoistunut kuluttajaystävällisiin viineihin, ja onnistunut kaappaamaan 2010-luvun lopulla isoja siivuja Iso-Britannian vähittäiskaupasta, sekä laajenee koko ajan enemmän myös vientiin. Mutkaton lähestymistapa siis toimii!