Camille Giroud Volnay 2018

Rypälelajikkeet

Pinot Noir

Alkoholi

13,00

Luonnehdinta

Kirkas, läpikuultavan punainen, nuorekas väri. tuoksu on mehevän marjaisa, raikas, aromikas; mansikkaa, vadelmaa, puolukkaa, granny smith-omenaa. Maku on silkkinen, keskitäyteläinen, tasapainoinen ja raikkaan lempeä.

Ruokasuositus

Linturuuat, hienostuneet liharuuat, vasikka, karitsa, kypsät juustot.

Laatikkokoko

12 kpl/laatikko

Hinta

49,90  ALV. 24%

Bourgogne, Ranska

Camille Giroud perusti tämän Beaunen kaupungissa sijaitsevan perinteikkään viinitalon vuonna 1865. Talon omistus siirtyi alkuvuodesta 2002 Giroudin perheelta joukolle amerikkalaisia viiniharrastajia (mm. viinintekijä Ann Colgin). Maison Camille Giroud ei juurikaan omistaa viinitarhoja vaan ostaa rypäleet sopimusviljelijöiltä. Talon omistuksessa ovat vain Avaux- ja Les Cras-tarhat Beaunessa ja Au Crêtot Pommardin kukkulan takana.
Maison Camille Giroudn uutuusviinit edustavat tämän perinteikkään talon täydellistä uudistumista. Nuoren viinintekijän, David Croixin johdolla talon viinien moderni ja runsas tyyli vastaa paremmin nykyajan kuluttajan odotuksiin huipputason Bourgognesta. Vuonna 2016 David Croix siirtyi Domaine Roulot:lle ja Davidin jalanjälkiä jatkaa viinintekijä Carel Voorhuis. http://www.camillegiroud.com/