Julian Haart Wintricher Ohligsberg Kabinett 2016

Rypälelajikkeet

Riesling

Alkoholi

8,5

Lehdistö

Mosel Fine Wines 93/100p: Harvested at 84° Oechsle, this offers a gorgeous nose of grapefruit, cinnamon, herbs and spices. The wine develops a gorgeously zesty and delicately smooth side on the palate and leaves a stunningly citrusy feel in the racy but refined finish. Peach, pear, grapefruit and more fine spices as well as minty herbs come through in the after-taste. This is a beautiful Kabinett made in a light Spätlese style which remains quite light and vibrant! 2026-2046

Muuta

Jäännössokeria 45 g/l.

Hinta

25,90  ALV. 24%

Mosel, Saksa

Kuten suurilla keittiömestareilla, myös Julian Haartilla on taustanaan harjoittelujaksot kovien nimien alaisuudessa: Klaus-Peter Keller, Werner Schönleber, Egon Müller IV ja Reinhard Löwenstein lienevät tuttuja kaikille saksalaisten huippu-Rieslingien ystäville. Haartilla on nyt 4,5 hehtaaria köynnöksiä kolmella tarhalla: Goldtröpchen ja Schubertslay Piesportissa ja Ohligsberg Wintrichissä.

Vuonna 2021 keväällä valmistui uusi kellari, jossa laatua on mahdollista kehittää entisestään jo pelkästään suuremman tilan johdosta. Myös muita käytännön asioita oli samalla mahdollista muuttaa. Uudessa kellarissa on käytössä sadevedenkeräysjärjestelmä ja aurinkopaneelit tuottavat sähköä.