Tarina

Tarina

Vindirektin on perustanut Suomeen Jean-François Galtat vuonna 1998 ja hänen sydämensä sekä perheensä ovat olleet täällä siitä lähtien. Johnny on syntynyt Champagnen maakunnassa Ranskassa, joten hän on perinyt rakkauden viiniköynnöksiin jo äidinmaidosta. Nuoruudessaan Johnny matkusti ympäri maailmaa toimien viinintekijänä eri taloissa. 

Vindirekt oli ensimmäinen viinien maahantuontiyritys Suomessa, joka aloitti harvinaisten, niin kutsuttujen allokoitujen viinien maahantuonnin.  Vindirekt on kasvanut tasaisesti vuosi toisensa jälkeen ja nykyään yrityksessä on töissä 16 henkilöä kattaen myynnin, logistiikan sekä markkinoinnin. Myyntitiimillämme on poikkeuksellisen vahva osaaminen viineistä ja se yhdistettynä tulokselliseen asiakaspalvelun kehittämiseen ovat asioita joista olemme erityisen ylpeitä. Keskisuurena toimijana portfoliomme kattaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita ja yrityksen rakenne mahdollistaa joustavan toimintamallin, jota asiakkaamme arvostavat. Meillä on asiakkaana yli 400 ravintola-alan toimijaa ja useita edustamiamme tuotteita löytyy myös Alkon valikoimista. Sen lisäksi kehitämme pitkäjänteistä yhteistyötä useiden matkustus-sektorin asiakkaiden kanssa. 

Vindirekt on vieläkin yksityisomistuksessa oleva viinien maahantuoja, jonka intohimona ovat tarinalliset ja poikkeuksellisen laadukkaat viinit. Haluamme taata asiakkaillemme tasaisen laadun ja kohtuullisen hintatason. Useimmat viinitalomme ovat pääsääntöisesti pieniä tai keskisuuria tuottajia, jotka laadun ohella pyrkivät pitkäjänteiseen ja kestävään liiketoimintaan. Yrityksen toimitilat ovat Helsingin design- ja taidekeskittymän keskellä Suvilahdessa, jossa toimii  mm. useita valokuvausstudioita, kuvataiteilijoita, kirjailijoita ja yrityksiä. Alueella järjestetään myös runsaasti erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Olemme matkalla kohti ympäristövastuullisempaa toimintatapaa. Rakennamme Ekokompassi ympäristöjärjestelmää Vindirektille.

Vindirektin Missio: Olemme dynaaminen ja intohimoinen viinien maahantuoja, jonka ammattitaitoa ovat tinkimättömän laadukkaat viinit. Palvelemme asiakkaitamme tasokkaasti ja vastuuntuntoisesti.

Vindirektin Visio: Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta viiniasioissa.