Bodega Josep Ventosa

Around the world

Moshi Moshi

Off-Piste Wines

Most Wanted

Suomi

Hollola

Australia

South Australia

Tasmania

Adelaide

Espanja

Chile

Maipo Valley

Etelä-Afrikka

Western Cape

Swartland

Italia

Itävalta

Wachau

Kremstal

Kamptal

Burgenland

Weinviertel

Carnuntum

Kreikka

Makedonia

Portugali

Ranska

Rhône

Alsace

Bourgogne

Languedoc-Roussillon

Bordeaux

Provence

Loire

Champagne

Chablis

Jura

Sud-Ouest

Bugey

Beaujolais

Bretagne

Saksa

Slovakia

Zemianske Sady

Tšekki

Moravia

Unkari

Tokaj-Hegyalja

USA

Uusi-Seelanti

Marlborough

Central Otago

Bodega Josep Ventosa

Ventosa-Mañé:n perhe on elänyt läpi koko Cavan kehityskaaren ja tehnyt viinejä jo vuodesta 1941 lähtien. Laatu on ollut talolla prioriteettina alkupäivistä lähtien. Josep Ventosa:n viineihin käytetyt rypäleet on kerätty 25-55 vuotiaista köynnöksistä. Tarhat sijatsevat Penedèsin alueen ylätasangoilla, itä - ja eteläsuuntaan istutetuilla tarhoilla, jossa rypäleet saavat auringot parhaat tunnit käyttöönsä. Tilan kaikki prosessit tehdään luomustandardeja noudattaen mutta kaikilla viineillä ei ole vielä sertifikaattia.

Nykyisin tilaa johtavat Jan Vidalin poika ja pojanpoika, Josep Ventosa  ja Xavier Mañé

Josep Ventosa Cavat ovat Venancin oma projekti jota hän hoitaa muiden päivätöiden ohessa.