Bodega Josep Ventosa

Catalonia / Espanja
Image of the producer

Ventosa-Mañé:n perhe on elänyt läpi koko Cavan kehityskaaren ja tehnyt viinejä jo vuodesta 1941 lähtien. Laatu on ollut talolla prioriteettina alkupäivistä lähtien. Josep Ventosa:n viineihin käytetyt rypäleet on kerätty 25-55 vuotiaista köynnöksistä. Tarhat sijatsevat Penedèsin alueen ylätasangoilla, itä - ja eteläsuuntaan istutetuilla tarhoilla, jossa rypäleet saavat auringot parhaat tunnit käyttöönsä. Tilan kaikki prosessit tehdään luomustandardeja noudattaen mutta kaikilla viineillä ei ole vielä sertifikaattia. Nykyisin tilaa johtavat Jan Vidalin poika ja pojanpoika, Josep Ventosa  ja Xavier Mañé Josep Ventosa Cavat ovat Venancin oma projekti jota hän hoitaa muiden päivätöiden ohessa.

Viinikerho le Wine Club

Sukella viinien maailmaan aivan uudella tavalla. Liity joukkoomme ja saat ainutlaatuista tietoa sekä kutsuja erityistapahtumiin. Anna viiniseikkailusi kohota uusiin korkeuksiin!