Bonnaire
Bonnairen Samppanjatalo perustettiin vuonna 1932 Fernand Bouquemontin toimesta ja talo on edelleen perheomistuksessa. Nykyään talon johdossa on Fernandin poika Jean-Louis Bonnaire ja hänen poikansa Jean-Etienne ja Jean-Emmanuel Bonnaire. Talo sijaitsee Cramantin Grand Cru-luokitellussa kylässä ja sen hallussa on 22 hehtaaria tarhoja, joista noin 50 % sijaitsee Cramantin alueella. Talon keskimääräinen vuosituotanto on noin 220 000 pulloa. Talon viinit perustuvat lähes puhtaasti Chardonnay-lajikkeeseen ja sijainniltaan huipputarhat takaavat rypäleiden hyvän kypsyyden ja luonteen. Viinit saavat käydä terästankeissa, jotta Blanc de Blancs- tyylin puhtaus ja mineraalisuus säilyisi kirkkaana. Talon Samppanjat ovat hienostuneita ja tasapainoisia. Bonnairen kilpailuvalttina on laatu ja kohtuullinen ja vakaa hintataso.