Champagne J.M. Goulard

Argentiina

Patagonia

Around the world

Moshi Moshi

Off-Piste Wines

Most Wanted

Suomi

Hollola

Australia

South Australia

Adelaide

Espanja

Chile

No items found

Etelä-Afrikka

Italia

Itävalta

Kreikka

Makedonia

Portugali

Ranska

Rhône

Alsace

Bourgogne

Languedoc-Roussillon

Bordeaux

Provence

Loire

Champagne

Chablis

Jura

Sud-Ouest

Bugey

Beaujolais

Bretagne

Saksa

Slovakia

Zemianske Sady

Tšekki

Unkari

Tokaj-Hegyalja

USA

Uusi-Seelanti

Marlborough

Central Otago

Champagne J.M. Goulard

Tämän pienen samppanjatalon (vuosituotanto noin 70 000 pulloa) johdossa on Damien Goulard. Damienin isä, Jean-Marie perusti Champagne J.M. Goulardin vuonna 1978. Hänen isänsä, Paul Goulard, oli viininviljelijä ja samppanjan valmistus oli luonteva uravalinta Jean-Marielle. Damienin otettua tilan vetovastuun vuonna 2012 tapahtui myös muutos toimintatavoissa. Perinteisestä viljelystä siirryttiin luomuun, sertifikaatti vuosikerrasta 2021 alkaen. Viinitalolla on tarhoja 8 hehtaarin alalla Massif de Saint-Thierryn alueella. Täällä maaperä on pääasiassa hiekkaista ja puolet viljellyistä rypäleistä on Pinot Meunieriä. Kaikki viinit saavat käydä malolaktisen käymisen, sillä tämä mahdollistaa pienemmän sulfiittilisäyksen samppanjoihin. Damienin viinit ovat kehittyneet laadullisesti huimasti viimeisten vuosien aikana ja vain tulevaisuus näyttää miten mainioita viinejä tulemme tästä osoitteesta vielä löytämään. Tyyliltään Goulardin samppanjat ovat runsaan hedelmäisiä ja raikkaan mehukkaita.