Coca i Fitó
Cocan veljekset Toni ja Miquel perustivat Coca i Fitó -nimisen viinitalon vuonna 2006 valmistaen Montsantin denominaatioon kuuluvia viinejä. Toni oli kerännyt kokemusta viinintekijänä useilla perhetiloilla ympäri Kataloniaa ja Miquel puolestaan opiskeli kansainvälistä kauppaa kokin ammatin lisäksi. Coca i Fitón tavoitteena on tehdä elegantteja viinejä, jotka ilmentävät alkuperäänsä. Viinitarhoja viljellään luomumenetelmin ja vinifikaatioon pyritään puuttumaan mahdollisimman vähän. Vuodesta 2010 lähtien veljeksillä on ollut myös tarhoja D.O. Terra Altan alueella sekä vuodesta 2011 D.O. Empordàssa. Lisäksi heidän yhteistyönsä Roig Paralsin historiallisen viinitilan kanssa tuotti jo ensimmäisen viinin ja uusia projekteja mahdollisesti muilta Katalonian denominaatioilta saataneen tulevaisuudessa. Coca i Fito on sertifioutu "eco-sustainable" viinitila. EU- kriteerit tälle sertifioinnille kattavat luomumenetelmät viininvalmistuksessa, uusien energiamuotojen käyttämisen, vedenkierrätyksen sekä biodiversiteetin vaalimisen kokonaistoiminnassa unohtamatta kokonais hiilijalanjäljen minimoimista koko viinintekoprosessissa.