Colpasso
Colpasso on viinintuottajakollektiivi Sisiliasta, joka tuottaa paikallisista lajikkeista moderneja viinejä. Viinin valmistuksessa käytetään moderneja viininvalmistustekniikoita, joilla saadaan rypäleistä kaikki nyanssit esiin kohtuuhinnalla. Colpasson viinietikettejä koristavat paikalliset värikkäät mosaiikkilaatat, joita löytyy perinteisten sisilialaisten kotien pihoilta ja rakennusten seinistä.
Colpassolle luomu-viljely sekä kestävän kehityksen vaaliminen ovat toiminnan keskiössä. Kaikki tarhat eivät ole vielä luomusertifioituja, mutta tavoitteena on saada koko tuotanto vihreän luomumerkin alle.
Colpassolla on kaksi erittäin taitavaa enologia, Stefano Chioccioli ja Mattia Giacomelli, jotka vastaavat yhdessä Colpasson korkeiden laatustandardien ylläpidosta.