Auguste Clape
Cornas käsittää kaikkiaan vain noin 130 hehtaaria erityisen suojaisia tarhoja karussa graniittipitoisessa maaperässä. Useimmat tarhat viettävät etelään ja kaakkoon, mikä tuo rypäleisiin runsaasti väriä ja konsentraatiota. Cornasin viinit tunnetaan mehevinä, runsaina ja ryhdikkäinä. Auguste Clapen viinitalo on Cornasin legenda. Ensimmäinen pullotettu vuosikerta oli 1955 ja 1969 alkaen koko tuotanto on pullotettu tilalla. Tila on hyvin pieni, vain 8,5 hehtaaria, josta 5,5 hehtaaria sijaitsee Cornasin alueella. Talon tarhat jakaantuvat 16 eri palstaan. Köynnösten keski-ikä on korkea ja niiden tuotanto vähäinen, vain noin 35 hehtolitraa hehtaaria kohden. Pyrkimyksenä on tuottaa erittäin kypsiä, voimakkaan makuisia rypäleitä. Viininvalmistus on perinteistä; betonitankeissa suoritetun alkoholikäymisen jälkeen viinejä kypsytetään ikivanhoissa, isoissa tammisammioissa noin 20-22 kuukautta. Cornasin ohella Clape tuottaa hieman Côtes du Rhône -viiniä, joka tehdään osittain Cornasin tarhojen nuorten köynnösten rypäleistä, sekä Vin des Amis-nimistä "pöytäviiniä" tasamaalla kasvaneista rypäleistä. Punaviinin ohella Clape tuottaa noin 1200 pulloa valkoista Saint-Peray-viiniä marsanne-lajikkeesta. Talon johdossa on nykyään Auguste Clapen poika Pierre-Marie, poikansa Olivierin kanssa.