Domaine des Malandes

Argentiina

Patagonia

Around the world

Moshi Moshi

Off-Piste Wines

Most Wanted

Suomi

Hollola

Australia

South Australia

Adelaide

Espanja

Chile

Maipo Valley

Etelä-Afrikka

Italia

Itävalta

Kreikka

Makedonia

Portugali

Ranska

Rhône

Alsace

Bourgogne

Languedoc-Roussillon

Bordeaux

Provence

Loire

Champagne

Chablis

Jura

Sud-Ouest

Bugey

Beaujolais

Bretagne

Saksa

Slovakia

Zemianske Sady

Tšekki

Unkari

Tokaj-Hegyalja

USA

Uusi-Seelanti

Marlborough

Central Otago

Domaine des Malandes

Domaine des Malandesin katsotaan saaneen alkunsa vuoden 1949 sadonkorjuussa, kun André ja Gabrielle Tremblay poimivat ensimmäiset rypäleensä Fourchaume tarhalta. Nyt taloa johtavat Andrén ja Gabriellen lapsenlapset Richard, Amandine ja Marion. Viinintekijänä Domaine des Malandesilla on toiminut Guenole Breteaudeau vuodesta 2006. Tarhoja on lähes 29 hehtaaria. Tarhatyöskentelyllä pyritään pidentämään köynnösten elinikää ja minimoimaan kemikaalien käyttö. Lannoitteena käytetään vain eloperäisiä lannoitteita. Osaa tarhoista kynnetään hevosen avulla, jotta maaperä pysyisi elinvoimaisempana. Viinivalmistus on pragmaattista. Jokainen palsta vinifioidaan erikseen parhaalla mahdollisella tavalla riippuen sadon laadusta. Kypsytyksessä käytetään terästankkeja, 500-litran tammitynnyreitä ja eri-ikäisiä 228-litran tammitynnyreitä.