Domaine Jean-Baptiste Boudier
Jean-Baptiste Boudier viljelee noin 4ha tarhoja Pernand-Vergless'n ja Aloxe-Cortonin kylissä. Jean-Baptisten ensimmäinen vuosikerta oli 2015. Nuoresta iästään huolimatta Jean-Baptiste on kartuttanut kokemusta työskentelemällä mm. Nicolas Rossignolin kanssa, sekä Domaine Gauby ja Vieux Télégraphe tiloilla ja Château Haut-Brionissa. Tarhatyöskentely on pitkälti käsityötä ja seuraa luonnonmukaisia periaatteita, tila ei kuitenkaan ole luomu sertifioitu. Boudierin pyrkii valmistamaan herkkiä viinejä, joissa alueen ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Punaviinien valmistuksessa Pinot Noir rypäleistä poistetaan rangat, jonka jälkeen viini saa käydä terästankeissa villihiivoilla. Käymisen jälkeen viinit saavat maseroitua 4-5 päivää, Boudier pyrkii välttämään liiallista ekstraktiota. Valkoviinit puristetaan hyvin varovaisesti ja kevyesti, jonka jälkeen alkoholikäyminen käynnistyy terätankeissa villihiivoilla. Viinit siirretään kesken käymisen tammeen tynnyreihin. Viinien valmistuksessa käytettään hyvin vähän sulfiitteja.