Equipo Navazos
Vuonna 2005 Jesús Barquín ja Eduardo Ojeda maistoivat Miguel Sánchez Ayalan Amontilladoa solerasta, josta ei oltu pullotettu kahteenkymmeneen vuoteen. Kyseistä soleraa ei ollut tarkoituskaan pullottaa kaupalliseen myyntiin, mutta kaverukset keräsivät ryhmän tuntemistaan viiniharrastajista, jotka rahoittivat 600 pullon erän pullottamisen. Kaikki pullot jaettiin projektiin osallistuneiden kesken. Viini nimettiin Edgar Allan Poen novellin mukaan La Bota de Amontilladoksi (alkup. The Cask of Amontillado). Samanlaisin järjestelyin pullotettiin seuraavaksi La Bota de Fino, La Bota de Pedro Ximénez ja La Bota de Manzanilla. Tällainen puuhastelu ei voinut pysyä kauaa pienen piirin harrastuksena, vaan kysynnän vuoksi seuraava erä, La Bota de Palo Cortado No. 6, vapautettiin kaupalliseen jakeluun tuottajanimellä Equipo Navazos. Samalla otettiin käyttöön juokseva numerointi, jossa jokainen pullotuserä saa oman järjestysnumeronsa. Equipo Navazosin tarkoituksena on tarjota aina mahdollisimman yksilöllisiä ja aitoja viinejä. Ne tulevat erityislaatuisen soleran erityisistä tynnyreistä ja kohtaavat mahdollisimman kevyen suodatuksen. Kaikkien sherryjen alkuperä on ilmoitettu ja pullotuspäivämääräkin on löydettävissä.
Sherryjen lisäksi Equipo Navazosin valikoimasta löytyy makea viini Montilla-Morilesista, Cavaa, brandy sekä valkoviinejä Jerezistä ja Dourosta.