Gaspard Brochet

Gaspard aloitti omien viinien valmistuksen vuonna 2017 ja vuosikerrasta 2022 alkaen on tehnyt omaa nimeään kantavia viinejä koko perheen omistamalta 3,2 hehtaarin alalta. Palstat sijaitsevat Ecueilissä, Villers-aux-Noeudsissa ja Sacyssa. Vuodesta 2022 alkaen köynnöksiä on viljelty biodynaamisin menetelmin. llman minkäänlaista muodollista viinintekijän koulutusta Gaspard on itseoppinut viininviljelijä-viinintekijä. Gaspardin työskentely on hyvin pragmaattista ja intuitiivista. Siitä huolimatta voidaan sanoa, että talon tyyliä määrittää rypäleiden kypsyys sadonkorjuuhetkellä, tammitynnyreiden käyttö viinien kypsytyksessä, alkoholikäyminen viileässä ja malolaktisen käymisen puuttuminen. Viinit ovatkin runsaita, aromaattisia ja raikkaan hapokkaita.