The gentle wine
The gentle winen tarina sai alkunsa kuten mikä tahansa legendaarinen tarina, massiivisesta päänsärystä. Kuten joskus tuollaisessa tilanteessa on tapana, alkoivat ideat nopeasti lennellä ja päätökselle olla juomatta enää koskaan alettiin löytää hyviä vaihtoehtoja. Kuinka voisi nauttia viinin mausta täysillä ilman jälkijäristyksiä? Voisiko ratkaisu olla sekoittaa viiniä ja alkoholitonta viiniä? Siinäpä se, tätä oli kokeiltava. Alkoholittoman viinin valmistuksessa käyttöön on valittu Carl Jungin 1900-luvun alussa kehittämä tekniikka poistaa alkoholi viinistä tyhjiössä, jolloin aromit jäävät tallelle alkoholin haihtuessa. Tähän alkoholittomaan viiniin sekoitetaan tavallista viiniä ja saadaan aikaan mietoa, vain 6% alkoholia sisältävää juomaa. Viinit tulevat tällä hetkellä kahdesta eri osoitteesta. Gentle Rot on espanjalaisen Bodegas Mas que Vinosin valmistama ja muut viinit tulevat Rheinhessenistä Wasem-viinitalolta.