The Juice Asylum

Argentiina

Patagonia

Around the world

Moshi Moshi

Off-Piste Wines

Most Wanted

Suomi

Hollola

Australia

South Australia

Adelaide

Espanja

Chile

Maipo Valley

Etelä-Afrikka

Italia

Itävalta

Kreikka

Makedonia

Portugali

Ranska

Rhône

Alsace

Bourgogne

Languedoc-Roussillon

Bordeaux

Provence

Loire

Champagne

Chablis

Jura

Sud-Ouest

Bugey

Beaujolais

Bretagne

Saksa

Slovakia

Zemianske Sady

Tšekki

Unkari

Tokaj-Hegyalja

USA

Uusi-Seelanti

Marlborough

Central Otago

The Juice Asylum

The Juice Asylum on Avignonesin pitkäaikaisen työntekijä Alessio Guidin projekti. Alessio on toiminut Italian viiniviennissä toistakymmentä vuotta. Haave omasta viinistä on muhinut jo pitkään ja mahdollisuus Il Terzo Gradon "kolmas aste" tuottamiseen aukeni vuoden 2016 sadonkorjuussa. Viini toteutettiin yhteistyössä Avignonesin viinintekijätiimin kanssa biodynaamista filosofiaa noudattaen. Alessio on intohimoinen Natural-viinien ystävä joten oli hyvin luonnollista tuottaa oma viini samoja periaatteita noudattaen.