Tom Gauditiabois
Tom Gauditiabois on nuori lahjakas viinintekijä. Oltuaan pari vuotta töissä Domaine Jacques Selossella hän palasi omalle perhetilalleen ja alkoi tehdä omia viinejään. Tällä hetkellä hän tuottaa viiniä seitsemän hehtaarin alalla Chézy-sur-Marnen lähellä Marnen laakson länsiosassa vuosituotannon ollessa noin 8000 pulloa. Näitä seitsemää hehtaaria on hoidettu hänen isänsä toimesta luomumenetelmin jo vuodesta 2000. Tomin ajatus on ensin kartoittaa potentiaalia vuotuisilla tutkimusretkillä ja valmistaa viini joka vuosi kokeillen uusia menetelmiä. Vielä 2023 vuosikerta valmistui perheen viinintekotiloissa Epernayssa, mutta oman viininvalmistamon on tarkoitus valmistua Chézy-sur-Marneen vuodeksi 2026. Vuosikerrat 2024 ja 2025 valmistuvat todennäköisesti Tomin ystävien kellareissa. Perusviinit kypsyvät tammitynnyreissä ja pullokypsytyksen pituus on kolme vuotta. Tässä jälleen yksi kiinnostava uudella tavalla ajatteleva nuori viinitalo.